Af Rebecca Vera Stahnke - 29/06-16 21:41

Dagens optur: Martin elsker at vise sin kropDagens optur: Martin elsker at vise sin krop

Vera går på jagt efter Årets Optursmenneske 2016.


Hver dag hylder Vera de originale typer, som modigt står frem og viser deres sande jeg. På Roskilde Festival er folk ikke mindst originale, men også super opfindsomme, og kreativiteten har ingen grænser, når festivalgængerne først får lov til at folde sig ud.
Vera ser nærmere på de opturs-beklædninger og de smukke folk bag, der med store armbevægelser dyster om at blive kåret til Årets Optursmenneske 2016.


Dagens optur: Jonas har 10 ølbongs og giver øl en gang i timen
Dagens optur: Jonas har 10 ølbongs og giver øl en gang i timen

Fernandes, 27
Med en dans blødere end fløjl og et smil sødere end honning, charmerer Fernandes enhver piges hjerte, når han deler iskølige øl ud og komplimenterer og danser med Roskildes smukke damer.

Derfor går folk på Roskilde anderledes klædt
Derfor går folk på Roskilde anderledes klædt

Martin Rex, 21
Selvom Borat-kostumet er set før, så er det alligevel svært ikke at trække lidt på smilebåndet, når Martin kommer spadserende mutters alene med sit lidt lille anlæg og sit store Colgate smil. Herudover så er Martin optur, fordi han har en Roskilde-mission om at gøre op med, at folk skal være stolte af deres krop og vise den mere frem, for vi er jo alle sammen nøgne inderst inde. Det er optur!

Mathilde, 17
Med en selvsikkerhed som ingen andre smitter Mathildes væsen på lang afstand. Hendes smukke glinsende togskinner er heller ingen stopklods, når hun med sit kæmpe opturs-smil må anses for at være Roskildemester i at få venner. Og så er det selvfølgelig et kæmpe plus af hun synes Vera er grinern (helt objektivt).

Dagens optur: Thorbjørn deler 1.300 liter rosé ud i sit lyserøde jakkesæt
Dagens optur: Thorbjørn deler 1.300 liter rosé ud i sit lyserøde jakkesæt

John, 63
Som garvet festivalgænger har John været fast inventar i årtier. På trods af, at smatten er forbeholdt de unge festglade og beskidte typer, stopper det ikke John i at troppe op i hvid skjorte, hjemmebragt vodka (der drikkes rent), mens han omfavner, til trods for jævnaldrene, at han ikke skal regne med at kunne sove i techno larmen, der spiller i døgndrift.

Camp Arne Jacobsen ægget
Syngende på den gode gamle Roskilde manér med guitar, freestyler de ti flotte mænd fra Camp Arne Jacobsens ægget, sange til enhver der kommer deres vej. Deres stemmer og charme spreder super god stemning, og man kan ikke lade være med en smule smigret over at få ens helt egen Roskilde sang leveret af sådan en flok flotte unge herrer!

Se de fjollede Roskilde-udklædninger: Derfor har vi dem på
Se de fjollede Roskilde-udklædninger: Derfor har vi dem på

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx