Af Rebecca Vera Stahnke - 30/06-16 14:25

GUIDE: Sådan undgår du festival-regnen med stilGUIDE: Sådan undgår du festival-regnen med stil

Vera guider dig til regnmoden på Roskilde Festival.

Bildstrecke im Grossformat »
Viktor, 18, læser på HTX Har du tænkt over dit regnvejrs look? Nej det var en nødløsning. Jeg smed min jakke væk første dag, og fandt den her smadrede parasol og festivals-plastiskpose-skoene er en to år gammel fødselsdagsgave. Et godt råd til at være røvlækker i regnvejr: Regnen skal ikke stå i vejen dig. Maja, 18, gymnasieelev Har du tænkt over dit regnvejrs look? Jeg har altid min røde jakke på som matcher med mine røde gummistøvler. Og så synes jeg det er cool at binde snøren som en sweatshirt. Et godt råd til at være røvlækker i regnvejr: Ud i regnen og dans - der er mega sjovt og gør alle i bedre humør! Sarah Buthmann, 29, fotograf Har du tænkt over dit regnvejrs look? Ja! Jeg ejer tre forskellige regnjakker, men valgte selvfølglig at tage den som var mest rummeligt og festlig med glitter med på Roskilde. Et godt råd til at være røvlækker i regnvejr: Dans, dans, dans! Morten, 34, AC medarbejder Har du tænkt over dit regnvejrs look? Det skal holde mig tørt. Et godt råd til at være røvlækker i regnvejr: Lækkert vådt hår gør dig ekstra lækker. Alexander, 21, medicinstuderende Har du tænkt over dit regnvejrs look? Nej, min regnjakke er ikke vandtæt og min sneakers er drivvåde, derfor ligger jeg her og er ligeglad. Et godt råd til at være røvlækker i regnvejr: Husk at smile! Tom, 24, fotograf Har du tænkt over dit regnvejrs look? Ja, men mest af praktiske årsager. Våde shorts er federe end våde bukser, og så kan min jakke, på trods af at der ikke er en regnjakke, orange, så mine venner finde mig i det overskyede vejr. Et godt råd til at være røvlækker i regnvejr: Jo vådere, jo bedre.

Se regnmoden på Roskilde Festival 2016.

Der ikke noget som hedder dårligt festivalsvejr, kun dårlig festivalspåklædning. Men det kan være en udfordring at være både smart og praktisk klædt på når det øser ned og man skal krydse mudder i smatten.

Vera har set nærmere på regnvejrsmoden blandt festivalgængere og hørt deres bedste tip til at se røvlækker ud i regnvejr.

Se det hele i galleriet i toppen af artiklen.

LÆS OGSÅ: Dagens optur: Martin elsker at vise sin krop

LÆS OGSÅ: Dagens optur: Jonas har 10 ølbongs og giver øl en gang i timen

LÆS OGSÅ: Dagens optur: Thorbjørn deler 1.300 liter rosé ud i sit lyserøde jakkesæt

LÆS OGSÅ: Christopher-klon møder Hercules: Hvem er mest optur?

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx