Af Lars Dinesen - 02/07-15 07:31

Pharell får lunkne anmeldelser på varm festivaldagPharell får lunkne anmeldelser på varm festivaldag

Megastjernen havde gode momenter, men formåede ikke at nå ind under huden på publikum, lyder anmeldernes dom.

storybild

Pharrell fra koncerten på Roskilde Festival (Billede: Polfoto/Engel Janus)

Mens solen onsdag varmede Roskilde Festivals gæster i løbet af dagen, er det køligere vinde, der blæser fra anmelderne i retning af den amerikanske hitmager Pharrell Williams efter stjernens koncert på Orange Scene onsdag aften.

Med megahits på stribe blev publikum budt op til dans, men den halvanden time lange koncert var ikke nogen uafbrudt fest.

- Når det var godt, så var det imidlertid rigtig godt, men når det var ligegyldigt, så var det fløjtende ligegyldigt, skriver Ekstra Bladets anmelder Thomas Treo, der kalder Pharrell Williams' sæt "kaotisk, abrupt og sjusket" og giver koncerten tre ud af seks stjerner.

Flere anmeldere bider mærke i, at hovedpersonen flere gange skrålede "Copenhagen" i stedet for Roskilde, hvilket ifølge Politikens anmelder Simon Lund "ikke ligefrem nedbryder billedet af en verdensfjern superstjerne".

TV: Pharrell-fans dyster i fløde-shots - se hvor hurtigt de får dem skudt ned
TV: Pharrell-fans dyster i fløde-shots - se hvor hurtigt de får dem skudt ned

- Længe var det en af den slags koncerter, hvor man hele tiden står og smådanser lidt, men aldrig helt glemmer, at man står på en mark og bider mærke i den kulde, der har trukket den lyse nat hen over os, skriver Lund og kvitterer for oplevelsen med fire ud af seks hjerter.

Han noterer dog også, at "ingen stod stille til "Blurred Lines", alle sang med på "Get Lucky", og naturligvis hev Pharrell stikket hjem med en svingende udgave af "Happy"."

Fire stjerner er også dommen fra Soundvenues anmelder Christian Wolkoff.

- Pharrells kavalkadekoncert på Orange Scene var som et cykelløb. Med flade etaper, hektiske enkeltstarter, en nedbrydende bjergtopstigning og den forløsende slutspurt, skriver han og afslutter anmeldelsen:

- Sølvmedalje til Pharrell, der uden tvivl kom i mål i en flot tid, men lidt for ofte kørte på brosten undervejs.

Gaffas Jesper Buhl giver trods en "imponerende" tur rundt i Pharell Williams' univers blot tre ud af seks stjerner:

Chok: Roskilde-topnavn mister band-medlem
Chok: Roskilde-topnavn mister band-medlem

- Problemet med Pharrell Williams' supercharmerende funkpop er, at den ikke kryber længere ind, end der hvor døgnfluerne lægger deres æg, og når han har den status, han nu har, er det mere som seriehitmager end som evigtgyldig sangskriver.

Det størst antal stjerner høster Pharrell i Berlingske med fem ud af seks mulige.

- Williams' bugnende bagkatalog tillod ham at strikke en sætliste sammen, der var en regulær gaveregn af fængende numre, skriver anmelder Pernille Smith Larsen, som dog noterer, at "man kun fik stumper af nogle af karrierens mest innovative stunder."

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Forældre raser over børne-program på...
bt.dk
Ny forskning: Sådan lærer du dit barn...
bt.dk
Modeller gjorde noget totalt uventet...
bt.dk
Billede af kronprins Frederik vækker...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx