Af - 05/07-14 20:36

Christopher på Roskilde: Den skal have gas i aftenChristopher på Roskilde: Den skal have gas i aften

Der er godt gang i mediebyen, hvor de kendte varmer op til aftenens musikprogram.

storybild

Sangeren Christopher er netop ankommet til Roskilde Festival. (Billede: Lars Sejr)

Sangeren Christopher er netop ankommet til Roskilde Festival, hvor han skal give den fuld gas. Det fortæller han, da metroxpress fanger ham i mediebyen.

- Jeg er lige ankommet for en halv time siden. Jeg har fri i morgen og har ikke været fuld i to og en halv måned, så jeg er blevet fuld af to øl. Den skal have en over nakken i aften, lyder det fra sangeren.

Mø efter kinesisk hype: Hvorfor vil de snakke med mig..?
Mø efter kinesisk hype: Hvorfor vil de snakke med mig..?

Han glæder sig særligt til Major Lazer går på scenen klokken 1 natten til søndag.

- Der er som altid god stemning hernede. Jeg skal se Major Lazer i nat og måske noget Arctic Monkeys. Major Lazer har haft nogle store hits, og deres musik passer perfekt til Roskilde klokken 1 om natten. Det er fuld fart frem, fest og farver, siger han.

Roskilde Festival forventer fordoblet overskud
Roskilde Festival forventer fordoblet overskud

Da metroxpress møder Christopher har han netop stået og snakket med Anders Breinholt. Det var på Natholdet, hvor Breinholt er vært, at Christopher for første gang sang på dansk med sangen ‘First Like’. I modsætning til Christopher har Anders Breinholt været her siden torsdag.

- Det har været en dejlig festival bortset fra, at Stones var dårlige. Politiken havde en fantastisk anmeldelse, hvor Simon Lund gav koncerten tre stjerner. Alt han skrev var rigtigt. Deres optræden var næsten synd for Stones, vurderer Anders Breinholt, der glæder sig til at se masser af god rockmusik i aften.

- Jeg skal høre Interpol og Arctic Monkeys, det er dem, jeg glæder mig mest til. Jeg er jo til rockmusik, og det er bands, jeg har hørt i mange år. Især Interpol, så det glæder jeg mig meget til, siger Anders Breinholt, der også har tænkt sig at kigge forbi Major Lazor, da ‘det jo er dem, som alle siger, at man skal se’.

ER DU PÅ FESTIVAL? Husk at du kan anmelde koncerterne med din smartphone:
Gå ind på MXFESTEN.DK og anmeld roskilde


Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx