Af - 01/07-16 18:38; Opdateret: 01/07-16 19:25

6 ting vi lærte, da Scarlet Pleasure optrådte på Orange Scene6 ting vi lærte, da Scarlet Pleasure optrådte på Orange Scene

Popgruppen indtog Roskilde Festivals største scene fredag eftermiddag. Her er hvad, vi lærte.

Bildstrecke im Grossformat »

Der er et KÆMPE passioneret pop-publikum på Roskilde Festival


Eventuel tvivl om popgenrens berettigelse på Roskilde-plakaten forduftede, da man så det massive opbud til koncerten. Det var tusindvis af unge, glade piger og drenge, der kunne teksterne og ivrigt vuggede og dansede med fra start til slut.

Og Scarlet Pleasure sørgede for, at det var umuligt at kede sig til deres koncert. Fra start til slut blev publikum underholdt af det energiske hold på scenen. Fra korpiger, der struttede af selvtillid og overskud med deres fløjsbløde vokaler. Til keyboard-spilleren, der var i centrum og overraskede med sin flotte stemme under nummeret 'Venus'. Og så var der ellers konfetti i stride strømme under de 60 minutters pop-terapi.

Scarlet Pleasure-koncerter er lig med episke snap stories


Hvis ikke du var til koncerten, kan du uden tvivl opleve den på Snapchat. Pigernes iPhones kom på overarbejde under koncerten, hvor der blev taget gruppeselfies og filmet synge-i-kor-med-veninderne-snaps under de største hits. Det er jo heller ikke rigtigt sket, før det er kommet på snappen, vel?

Falsetten kan ikke blive øm nok

Det kræver sin mand at bære så øm falset, som man kunne opleve forsanger Emil demonstrere under koncerten. Han flexede frygtløst sine falset-evner, der til tider nærmest lød som et parringskald. Og pigerne i publikum svarede med begejstret hujen. I det hele taget er der ingen underspillethed eller generthed over Scarlet Pleasure. Her kan forsangeren sagtens brede armene ud, når han synger, eller kaste sig ud i en storladen guitarsolo. Og så er der trommeslageren!

Trommeslageren har en HELT særlig effekt på damerne

Sådan så gruppen ud lige efter NorthSide festival i juni måned. Bemærk trommeslageren Joachim, der har smidt trøjen.

Manden bag trommerne, Joachim, er en fornuftig fyr, der klæder sig efter forholdene. Så når han får det varmt, er der selvfølgelig inden anden udvej end at smide tøjet. Og når storskærmenes kameraer fangede ham i bar overkrop midt i en trommesolo, blev der udvekslet sigende blikke mellem damerne.

En forsangers jakke er aldrig i stilstand

Læg mærke til det. En jakke er ikke bare noget, der er til for at holde en forsanger varm. Det er en beklædningsgenstand, som skal af og på konstant. Forsangerens signatur-move er efterhånden at smide jakken af skuldrene, når han virkelig føler den.

Rigtige venner deler deres succes med andre

Forsanger Emil sluttede koncerten ved at proklamere: "Det her er den sygeste oplevelser i vores liv". Og den oplevelse havde gruppen valgt at dele med et andet popnavn. Midt i koncerten dukkede duoen Julias Moon nemlig frem iført orange arbejdstøj og leverede en solid udgave af deres hit 'Lipstick Lies' med hjælp fra Scarlet-drengene. De to popnavne kender hinanden godt. De har nemlig boet sammen og indspillet musik på skift for nogle år siden, da de arbejdede på deres respektive gennembrud. På Orange Scene blev det venskab fredag cementeret.LÆS OGSÅ: Se billedet: En time senere ser de helt anderledes ud i ansigtet

LÆS OGSÅ: TAG TESTEN: Er du fan af Scarlet Pleasure uden at vide det?

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx