Af - 01/07-14 20:12; Opdateret: 03/07-14 12:26

Så mange telt-orgasmer får Roskilde på en ugeSå mange telt-orgasmer får Roskilde på en uge

Roskilde Festival er i fuld gang, og luften er tyk af sexferomoner. Små 60 procent af festivalgængerne er single, og de går til den under teltdugen. Sexolog fortæller hvorfor.

storybild

Roskilde Festival er i fuld gang, og luften er tyk af sexferomoner. Små 60 procent af festivalgængerne er single, og de går til den under teltdugen. (Billede: metroxpress)

Solen skinner, du har en lille fjer i hipster-kasketten, og folk omkring dig er letpåklædte, smukke og glade.

Hvordan kan man undgå at få lyst?

Sådan siger sexolog Yazmin Fox fra Sexologiskolen, der over for metroxpress fortæller, hvilke sex-mekanismer, der hersker på Dyrskuepladsen under dette års Roskilde Festival. For som hun siger; så bliver folk på festivaler mere åbne og våger i højere grad at kaste sig ud i 'spontane seksuelle eventyr'.

Vildt! Fra flad mark til teltby på 40 sekunder
Vildt! Fra flad mark til teltby på 40 sekunder

- Mange mennesker er lig med meget energi. Når vi hører musikken, er det med mere end ørerne. Det er med hele kroppen. Vi kan mærke livet og underlivet vibrere, imens vi fester med hænderne over hovedet sammen med en masse smukke og halvnøgne mennesker, der alle sammen er kommet for at opleve max fest og ekstase, siger Yazmin Fox til metroxpress.

Små 60 procent lystne singler
Ifølge tal fra Roskilde Festival bliver der rejst cirka 50.000 telte på campingarealet. I dem bor der cirka 80.000 personer, som er fordelt på 49 procent kvinder og 51 procent mænd. Ud af dem er 57 procent - eller 45.600 personer - singler.

Med de facts mener Yazmin Fox, at man kan give et løst skøn over, hvor mange orgasmer Roskilde Festival oplever fra søndag til søndag.

- Jeg vil mene, at Roskilde oplever en halv orgasme per single per døgn, siger hun.

Lidt hurtig algebra viser altså, at 22.800 festivaldeltagere i døgnet opnår et seksuelt klimaks, imens det endelige antal af Roskilde-orgasmer, når man ganger tallet med syv, ligger på: 159.600.

Smil, du' på festival: Roskilde vil slå Instagram-rekord
Smil, du' på festival: Roskilde vil slå Instagram-rekord

Fint festivalvejr: Det bliver varmere dag for dag
Fint festivalvejr: Det bliver varmere dag for dag

Første teltpløkker slået i: Rolig åbning af Roskilde
Første teltpløkker slået i: Rolig åbning af Roskilde

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx