Af - 01/07-16 12:48

Anders fandt sin ukendte tvilling på festival: Hvad har du lavet, far?Anders fandt sin ukendte tvilling på festival: Hvad har du lavet, far?

Anders fandt sin dobbeltgænger på Roskilde Festival.

Bildstrecke im Grossformat »

Der var et eller andet, der slet ikke passede, da 19-årige Anders Yttesen fra København forleden morgen åbnede en besked med et billede af ’sig selv’ på Roskilde Festival.

Nogle venner havde sendt fotoet om natten, men der var noget med trøjen ...

- Jeg fik tilsendt et billede af 'mig', der står og griner. Jeg kunne ikke genkende tøjet, og jeg troede bare, jeg havde været rigtig fuld … Først 24 timer senere finder jeg ud af, at det ikke er mig.

Se de vilde Roskilde-billeder: Sex, klamydia og Jes Dorph
Se de vilde Roskilde-billeder: Sex, klamydia og Jes Dorph

Manden på billedet viste sig at være en fremmed, som to venner havde mødt til en koncert. Håret, ansigtstrækkene og mimikken var nærmest lig med Anders’.

Desværre var oplysningerne på den ukendte ’tvilling’ gået tabt, og så startede den vilde jagt på mandens identitet.

- De havde fået hans nummer, men havde glemt at trykke gem. Og så panikker jeg – for jeg ville jo gerne møde ham, og jeg har altid gerne villet have en bror. Han ligner mig jo på en prik!

Paradise-Caroline på Roskilde Festival: Vi onanerer hele tiden
Paradise-Caroline på Roskilde Festival: Vi onanerer hele tiden

Derfor efterlyste Anders manden på Roskilde Festivals Facebook-væg. Han vidste, ’tvillingen’ var født i Skive, og han var ret sikker på, at fornavnet var Christian.

- Opslaget gik viralt. Mange mennesker har delt og kommenteret billedet. Folk fra Skive har endda delt billedet i nogle andre Facebook-grupper om byen, og så finder jeg frem til hans navn.

Manden på billedet viser sig at være 26-årige Christian Andersen, der bor på Frederiksberg. Anders kontakter ham, og i går fik de to ’tvillinger’ så lov til at nyde synet af hinanden.

Øl, vold og stoffer: Så mange gæster har Roskilde smidt ud
Øl, vold og stoffer: Så mange gæster har Roskilde smidt ud

- Det var så underligt, for vi har alle de samme træk. Jeg følte, jeg kiggede på en ældre udgave af mig selv. Det var decideret ubehageligt. Vi har helt samme mimik og samme træk. Vi går og står på samme måde, siger Anders, som måtte ringe til sin far for at sikre sig, det rent faktisk ikke var hans bror.

- Jeg måtte jo høre ham, om der havde været et sidespring. Han kunne heller ikke forstå det og sagde, det var så underligt. Men der har selvfølgelig ikke været et sidespring. Det er så surrealistisk!

Mødet blev foreviget af mange omkringstående, som også fandt ligheden ret morsom. Metroxpress fanger Christian Andersen dagen efter mødet, og han har umiddelbart svært ved at slå fast om tømmermændene stammer fra gårsdagens fest eller de mange kamera-blitzer:

Grungerockens gudfar indtager Roskilde Festival
Grungerockens gudfar indtager Roskilde Festival

- Mødet var som at være til en fotosession. Lige pludselig var der blitz over det hele – og det var ret underligt, men også meget sjovt. Han er en fin fyr. Det kan sagtens være starten på et venskab, siger eksil-skibonitten.

De to ens mænd har nu aftalt at mødes igen og feste igennem på festivalen.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx