Af - 02/07-16 10:41; Opdateret: 02/07-16 10:57

Efter dødsfald på Roskilde Festival: Her er politiets opfordringEfter dødsfald på Roskilde Festival: Her er politiets opfordring

20-årig kvinde har mistet livet.

Dødsfaldet skete i område P på Roskilde Festival. Se video i større format i vores videosektion Videoportal

Siden politiets tidlidt i morges oplyste, at en 20-årig kvinde har mistet livet under Roskilde Festival, har det uden tvivl skabt bekymring hos familie og venner til de tusindvis af frivillige og festivalgæster.

Det har nu fået politiet til at dele en opfordring på Twitter. Er du således kvinde omkring de 20 år og på årets Roskilde Festival, skal du sende en sms eller skrive på sociale medier, at du er ok, lyder det fra politiet.


Den 20-årige kvinde mistede livet, efter hun havde vejrtrækningsproblemer, og hendes venner tilkaldte hjælp.

Kvinden sov sammen med en veninde i sit telt, da hun fik vejrtrækningsproblemer. Veninden og andre ydede førstehjælp. Den 20-årige blev dernæst kørt til sygehuset, hvor hun straks kom under behandling, men hendes liv stod ikke til at redde, oplyser politiet.

Kvindens pårørende er nu underrettet, oplyser Martin Bjerregaard fra Midt- og Vestsjællands Politi.

- Vi er i fuld gang med undersøgelser. Der er teknikere på stedet og de sædvanlige vidneafhøringer af blandt andet dem, hun har været i selskab med og sygehuspersonale. Opgaven nu er at få samlet så mange informationer som muligt, før vi kan komme tættere på en konklusion, siger Martin Bjerregaard.

Han oplyser, at dødsfaldet skete i campingområdet tæt på tårn P. Undersøgelserne peger indtil videre på, at dødsfaldet er et enkeltstående tilfælde, og at der ikke er fare for andre.

Politi og vagter er lidt i klokken 11 ved at forlade området.

Området hvor den 20-årige kvinde boede i lejr er nu afspærret.

LÆS OGSÅ: 20-årig kvinde død på Roskilde Festival: Her skete det

LÆS OGSÅ: Roskilde efter dødsfald: Vi har taget os af dem, pigen var sammen med

LÆS OGSÅ: Ung kvinde død på Roskilde Festival

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx