Af - 03/07-16 09:39

Sidste nat på Roskilde: Stjålne mobiltelefoner og salg af stofferSidste nat på Roskilde: Stjålne mobiltelefoner og salg af stoffer

Politiet melder om en rolig nat med enkelte anholdelser for mistanke og salg af stoffer og besiddelse af stjålne mobiltelefoner

Bildstrecke im Grossformat »

LCD Soundsystem lukkede Orange Scene i nat, mens danske The Minds of 99 lukkede hele festivalen på Arena, hermed er Roskilde festival slut for i år.

Festivalen er ifølge politiet forløbet roligt, kun med et par enkelte sager.

Roskilde Festival ender med tocifret millionoverskud
Roskilde Festival ender med tocifret millionoverskud

- Vi har anholdt en dansk mand for mistanke om salg af euforiserende stoffer. Han var i besiddelse af 15 gram MDMA og en del ectasy piller. Stofferne var delt op i i små poser, hvilket indikerer videresalg. Han afhøres i løbet af formiddagen, siger Midt- og Vestsjællands Politi til metroxpress.

Derudover er der også to sager om tyveri og en enkelt telt i brand.

Roskilde Festival fortryder ikke Red Hot Chili Peppers
Roskilde Festival fortryder ikke Red Hot Chili Peppers

- Ni rumænere er anholdt for besiddelse af over 20 stjålne mobiltelefoner. De vil blive fremstillet i grundlovsforhør i løbet af søndagen. Og derudover var der klokken halv et i nat var ild i et enkelt telt, men det var hurtigt overstået, og ingen var i fare. Der var næsten ikke brug for brandvæsenet, da de mødte op, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

FIND REJEN: Så smadret er Roskilde Festival på sidstedagen
FIND REJEN: Så smadret er Roskilde Festival på sidstedagen

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx