Af Rebecca Vera Stahnke - 26/06-16 19:31; Opdateret: 27/06-16 09:52

Christopher-klon møder Hercules: Hvem er mest optur?Christopher-klon møder Hercules: Hvem er mest optur?

Vera går på jagt efter Årets Optursmenneske 2016.

Hver dag under Roskilde Festival sender vi blogger og grundlægger af det online tøjbyttekoncept Veras, Rebecca Vera Stahnke, i smatten for at finde festivalens absolutte optursmennesker.

Hver dag hylder Vera de originale typer som modigt står frem og viser deres sande jeg.

På Roskilde Festival er folk ikke mindst originale, men også super opfindsomme og kreativteten har ingen grænser, når festvalsgængererne først får lov til at folde sig ud.

Vera ser nærmere på de optursbeklædninger og de smukke folk bag, der med store armbevægelser dyster om at blive kåret til Årets Optursmenneske 2016.

Du kan møde dagens nominerede her og stemme på, hvem der er dagens optursmenneske.

Jes, 24
På trods af meget sparsommelig beklædning, så er Jes alt for optur med sine skede body-paintede nipples, hercules-veltrænede krop og et par meget velsiddende neon hotpants, og så hviler Jes i sig selv og spreder kærlighed til begge køn.

Kasper, 27
Det er ikke kun damer som er som fans af den nuddel-krøllede Christopher darling. Kasper står modigt frem og blotter sine opturs feminine sider med nuttede tegneserie tatoveringer og Christopher charme som får et hvert kvinde hjerte til at banke.

Alex, 25
Fordi Alex de sidste 5 år kører fast Roskilde-strategi for at score de kvindelige hjerter ved at gemme sig bag en maske, og har tricks til hvordan de skal tæmmes ved hjælp af en smart lynlås i det ellers upraktiske bodysuit.

Christian, 25
Med sit kreative hoved og praktiske hænder har valgt at bygge en brugt handicap cykel om i et ønske om at at nyde udsigten med kolde gin tonics, er Christian alt for optur!

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx