Af Rebecca Vera Stahnke - 28/06-16 21:13; Opdateret: 28/06-16 22:14

Dagens optur: Jonas har 10 ølbongs og giver øl en gang i timenDagens optur: Jonas har 10 ølbongs og giver øl en gang i timen

Vera går på jagt efter Årets Optursmenneske 2016.

Hver dag under Roskilde Festival sender vi blogger og grundlægger af det online tøjbyttekoncept Veras, Rebecca Vera Stahnke, i smatten for at finde festivalens absolutte optursmennesker. Se video i større format i vores videosektion Videoportal

Hver dag hylder Vera de originale typer, som modigt står frem og viser deres sande jeg. På Roskilde Festival er folk ikke mindst originale, men også super opfindsomme, og kreativiteten har ingen grænser, når festivalgængerne først får lov til at folde sig ud.

Vera ser nærmere på de opturs-beklædninger og de smukke folk bag, der med store armbevægelser dyster om at blive kåret til Årets Optursmenneske 2016.

Dagens optur: Thorbjørn deler 1.300 liter rosé ud i sit lyserøde jakkesæt
Dagens optur: Thorbjørn deler 1.300 liter rosé ud i sit lyserøde jakkesæt

De nominerede til Veras mandagens Optursmenneske er:

Jonas, 24
Det ultimative hemmelige våben på Roskilde må uden tvivl være en hjemmebygget ølbong, men den standard version er ikke lavet til at omfavne næstekærligheden og fællesskabet, som præger festivalen.

Derfor har Jonas fundet på den geniale idé at bygge et helt stativ med intet mindre end 10 ølbongs, så ingen venner føler sig udenfor, når der en gang i timen bliver delt gratis ud af de mere end 50 liter medbragt øl - som alle må få en tår af gratis.

Christopher-klon møder Hercules: Hvem er mest optur?
Christopher-klon møder Hercules: Hvem er mest optur?

Freja, 26 & Louise, 26
Som festivalens levende diskokugler bidrager pigerne bag Camp Glitter til fællesskabet med deres farverige og glitterende tøj og med deres konfetti kanoner, så kan man ikke kan andet end at blive smittet af den optursstemning og glæde, de spreder.

Derfor går folk på Roskilde anderledes klædt
Derfor går folk på Roskilde anderledes klædt

Vild Smith-drengene
På trods af at Vild Smith-drengene er store nok til at fylde en af Roskilde Festivals warm up-scener med skrigende piger og dansende mænd, så valgte opturs-drengene at give festivalsgængerne en ekstra oplevelse, da de som 'surprise' dukkede op under Camp Rosés happy hour i Vest og gav koncert. Ingen er for store eller for smarte til at give den op i smatten, og de er derfor nomineret som tirsdagens optursmennesker!

Camilla, 23
Med en jakke, der får de fleste til at få flashback til barndommens analog fjernsyn og med kæmpe portion selvironi og flyvende håndtegn, som kun en kvinde kan slippe afsted med, så er Camilla nomineret som optursmenneske.

Kasper, 28
Ingen brandert kan slå Kasper omkuld. Efter at være vågnet fra de døde fra sin genbrugsseng, som er fundet i en skraldespand, er humøret stadig højt efter fire liter vin, og en femte er vej ned, mens Kasper glædeligt deler kys og kram ud til alle på sin vej. Intet kan stå i vejen for kærligheden til festival og vin.

Mads Holger: Derfor skal du holde dig væk fra Roskilde
Mads Holger: Derfor skal du holde dig væk fra Roskilde

Hvem synes I skal kåres som Dagens Optursmenneske? Stem herunder!

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx