Af - 29/06-16 16:16; Opdateret: 29/06-16 16:26

Husker du? Par har hed Roskilde-sex under koncertHusker du? Par har hed Roskilde-sex under koncert

Et meget lidt diskret par gik viralt sidste år, da de blev fotograferet, mens de havde sex under en koncert på Roskilde Festival. Metroxpress har igen snakket med dem, der så det.

Gense den famøse episode i klippert herover. Se video i større format i vores videosektion Videoportal

Der er mange måder at nyde musik på. Det måtte en række Pharrell-glade festivalgængere sande, da et par på sidste års Roskilde Festival blev taget i at have meget lidt diskret sex midt under en koncert med amerikanske Pharrell.

- Det var selvfølgelig ubehageligt at stå med ryggen til folk, der har sex så tæt på, fortæller Emil Sennahøj, der overværede hele seancen sidste år.

TV: Her dyrker studenter sex på åben gade i København
TV: Her dyrker studenter sex på åben gade i København

Han stod med sine venner og nød koncerten, men havde undret sig over, at han flere gange blev revet fat i af en kvinde bag ham.

- Pludselig begynder folk at kigge på noget bag mig, og da jeg også kigger bagud, finder jeg ud af, at et par er i fuld gang med at have sex. Fair nok at have drukket og måske også være på noget andet... Men ligefrem at have sex til en koncert med så mange mennesker?

22-årige Emil Sennahøj og vennerne rykkede lidt væk for at få et overblik over, hvad der foregår. Og for at tage et billede, fortæller hans veninde, Sara Nordal:

- Kvinden spurgte, om vi havde taget billede... Vi sagde ja, og da vi så viste hende det, grinte hun bare. Det gjorde hende vist ikke det store.

For fræk til fjernsynet: Denne Paradise-sexleg blev for meget for TV3
For fræk til fjernsynet: Denne Paradise-sexleg blev for meget for TV3

Vennerne påpeger, at det meget lidt generte, svenske par nok var rigeligt fulde og måske også påvirket af andet end alkohol. Seancen endte også først, da en ældre herre fik nok og bad dem om at gå et lidt mindre offentligt sted hen og fortsætte deres eskapader.

- Jeg tænkte faktisk ikke, at det var klamt, fortæller Sara Nordal. Men det var grænseoverskridende og - for os - lidt komisk. Det var nok værst for Emil, der blev revet fat i. Jeg vil helst ikke inddrages i andres sexliv så meget, som han blev.

Her er de sjoveste billeder fra Tinderbox
Her er de sjoveste billeder fra Tinderbox

Når snakken falder på Roskilde Festival i vennegruppen, husker de ofte tilbage på episoden. En pige i vennegruppen har fået en kæreste, og derfor joker de ofte med, at det er hendes tur i år. Men selvom det var sjovt og bizart at opleve, var det måske lige i overkanten at have sex så offentligt.

- Ja, det var da over grænsen. For eksempel er der mange børn, der er glade for hans hits, så man kunne nok forvente børn blandt tilskuerne… Jeg har intet i mod sex i offentligheden, men det her var over grænsen, siger Emil Sennahøj.

- Men det er da en god historie!

TV: Står de og knalder midt i koncerten?
TV: Står de og knalder midt i koncerten?

Festivalen selv kan ikke se et stort problem i det.

"Roskilde er jo et særligt kærligt sted, så måske man oftere overvældes af lyst til sex her. Det kan man da grundlæggende ikke have noget imod. Og så er det jo ikke sværere end, at man helt overordnet skal tage hensyn til sine omgivelser – også på Roskilde. Det er jeg sikker på, at de fleste Roskilde-deltagere kan finde ud af – også i forhold til at foreslå ”get a room” til elskovssyge par," skriver de i en mail.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx