Af Rebecca Vera Stahnke - 27/06-16 21:26; Opdateret: 28/06-16 15:23

Dagens optur: Thorbjørn deler 1.300 liter rosé ud i sit lyserøde jakkesætDagens optur: Thorbjørn deler 1.300 liter rosé ud i sit lyserøde jakkesæt

Vera går på jagt efter Årets Optursmenneske 2016.

Hver dag under Roskilde Festival sender vi blogger og grundlægger af det online tøjbyttekoncept Veras, Rebecca Vera Stahnke, i smatten for at finde festivalens absolutte optursmennesker.

Hvem synes I skal kåres som Dagens Optursmenneske? Stem herunder!

Hver dag hylder Vera de originale typer som modigt står frem og viser deres sande jeg. På Roskilde Festival er folk ikke mindst originale, men også super opfindsomme og kreativteten har ingen grænser, når festvalsgængererne først får lov til at folde sig ud. Vera ser nærmere på de optursbeklædninger og de smukke folk bag, der med store armbevægelser dyster om at blive kåret til Årets Optursmenneske 2016.


Se de fjollede Roskilde-udklædninger: Derfor har vi dem på
Se de fjollede Roskilde-udklædninger: Derfor har vi dem på

De nominerede til Veras mandagens Optursmenneske er:

Måneraket, 25
Med et fuldtalligt Tin Tin hold i ryggen, så tager måneraketten virkelig én for holdet for at være Roskildes mest gennemførte team. Uden at være hverken i stand til at drikke øl af andet end en bong, og konstant rende rundt i én sauna varme, med fare for at der er en som vælter ham omkuld, så går han om nogen all-in på udklædning. Det optur!


Djekhina, 20
Det sjældent man møder så varmhjertet én kvinde med en så on-fire-kækhed af selvtillid, der roser random forbipasserende mennesker for deres gode humør og påklædning. Og så deler hun gladeligt deler ud af Mintu til folk som ikke har børstet tænder - det er opturs go’ stil!

Her er sandheden om Roskildes overvågning
Her er sandheden om Roskildes overvågning

Rasmus, 21
Rasmus spreder ikke kun glæde, men også ben (efter eget citat) med sin flotte hjemmesyede blomsterjakke, som også lyser i mørke fra indsyede LED-pærer. Her gemmer han på godter som får festivalsgængere til at få endnu mere optur! Her i blandt konfetti-rør og en herredeodorant, så de instagram-besatte kvinder kan komme lidt på afstand.

Thorbjørn, 28

Fordi Thorbjørn hver dag dresser sig op i det sejeste lyserøde suit på med matchende lyserøde sokker på beskidte Smatten, og for at være i ét med sit rosé-camp-koncept der skaber den bedste fest ved bl.a at dele mere end 1300 liter gratis rosé ud til festivalsgængerne, er han optur!

Ole, 28
I sit stramme leopard suit sørger Ole hver morgen for rugbrødsmadder og yoga til festivalsgængerne, og giver ikke blot festivalen noget andet at tage sit til end at drikke sig ned, så har manden også fundet løsningen på hvordan alle bodysuits burde være syet; nemlig med en fin trykknap, som letter(eregør) trykket af væske.


Joey, 26

Med et genbrugskøb fra DSB restlager har Joey skabet intet mindre end sit helt eget costumized musik-transportable styk tøj. Ikke nok med at han får folk til at flokkes omkring sig i en til en dans med MØ, så er er dette en genial optursopfindelse som burde være en del af sortimentet og komme i Roskilde merchandise produktion i 2017.

Sådan får du Roskildes billigste øl-brandert
Sådan får du Roskildes billigste øl-brandert

Nu starter det: Her er 10 skøre Roskilde-øjeblikke
Nu starter det: Her er 10 skøre Roskilde-øjeblikke


LÆS OGSÅ: Roskilde Festival tænder for musikken med politisk opråb

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx