Af - 01/07-17 09:52

Havde glædet sig til Roskilde Festival: Så blev hendes kørestol stjålet - alt var ødelagtHavde glædet sig til Roskilde Festival: Så blev hendes kørestol stjålet - alt var ødelagt

Heldigvis tog sagen en rigtig god drejning til sidst.

Bildstrecke im Grossformat »

Simone Schrøder på 19 år er for tredje år taget på Roskilde Festival, men mandag nat blev hendes kørestol stjålet fra hendes camp på festivalen, og hun troede alt var ødelagt.

Lige inden Simone Schrøder skulle på Roskilde Festival, blev hendes planer sat på pause. Hun havde glædet sig et helt år til sin tredje festivaloplevelse, men hendes fødder var helt ødelagt.

Simone Schrøder på 19 år efterlyser sin kørestol, nogen har stålet på Roskilde Festival.

- I sidste weekend lavede jeg gymnastik på asfalt, hvor jeg fik en andengrads forbrænding under begge fødder. Jeg må helst ikke gå, og jeg kan heller ikke gå, fortæller hun.

Roskilde Festival drukner i vand og mudder: Nu flygter gæsterne
Roskilde Festival drukner i vand og mudder: Nu flygter gæsterne

Hun måtte tænke kreativt for alligevel at kunne være med til dette års store musikfestival i Roskilde. Hendes forældre og hende selv fandt en brugt kørestol på Den Blå Avis til 500 kroner og besluttede sig for, at det ville være pengene værd.

Men det blev en kort fornøjelse, da hun tirsdag morgen vågnede op til en camp uden kørestolen. Få dage efter hun troede, at festivalen var ødelagt på grund af hendes fødder, så det nu igen ud til, at hun måtte drage hjem fra musik, telte og druk.

Hun skyndte sig at efterlyse kørestolen på Facebook, og flere af hendes venner blev sendt ud for at lede efter den.

Nabolejr delte ølbong med meningitis-smittet: 'Det er kommet ud af det blå'
Nabolejr delte ølbong med meningitis-smittet: 'Det er kommet ud af det blå'

- Der var nogle af mine venner, der sad i kørestolen i campen, fordi vi brugte den som stol nogle gange. Jeg lå og sov imens, og de havde glemt at lægge den ind i teltet. Da jeg vågnede, var den der så ikke. Den var blevet taget. Det er ærgerligt, jeg har faktisk brug for den, fortalte Simone Schrøder til BT, efter hun sendte en eftersøgning i gang.

Hvert år bliver der stjålet alkohol, gummistøvler og campingstole, men Roskildes lange fingre kunne heller ikke lade Simone Schrøders transportmiddel være. Hun forsøgte at gå med krykker, men fordi hun ikke må bruge sine fødder, var det alt for hårdt. Hun var helt sikker på, at hun var nødt til at tage hjem.

TV: Vi pranker gæsterne på Roskilde Festival med sangtekster: - Skal du ha' dyt i bamsen?
TV: Vi pranker gæsterne på Roskilde Festival med sangtekster: - Skal du ha' dyt i bamsen?

- Jeg havde glædet mig til Roskilde Festival i et år. Så det kunne ikke være rigtigt, at forbrændingen skulle ødelægge det. Jeg synes, vi fandt en fin løsning ved, at jeg kunne køre rundt i min kørestol. Men nu kan jeg ikke komme til koncerter, fordi den er stjålet. Festivalen er ødelagt, fortalte Simone Schrøder, mens hun ledte efter sin kørestol.

Tyvene kom tilbage med kørestolen

Pludselig tog sagen en anden drejning, da der kom et par fyre over i Simone Schrøders camp. De havde kørestolen med. De langfingrede festivalgæster havde set efterlysningen, og synes ikke det var så sjovt alligevel at have ødelagt en andens festival.

LISTE: 9 stadier ALLE der ikke er på Roskilde Festival gennemgår
LISTE: 9 stadier ALLE der ikke er på Roskilde Festival gennemgår

Hun fortæller, at fodstøtterne er væk, men ellers kan hun godt køre rundt i den. Med hendes venners hjælp til at skubbe hende rundt, kan hun nu alligevel komme ud og høre musik, og festival er reddet

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Populær dansk tjeneste bliver...
bt.dk
Nye regler åbner for stribevis af...
bt.dk
Støjberg-opgør i Venstre: Det havde...
bt.dk
LIGE NU: Hovedvej spærret efter...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx