Af Joy Fryd Larsen - 01/07-17 18:25

Vi har testet tre måder at festival-date på: - F*** hvor er det kedeligtVi har testet tre måder at festival-date på: - F*** hvor er det kedeligt

Med 135.000 gæster i den frække alder er Roskilde Festival det rene slaraffenland, hvis man er på udkig efter denne eneste ene. Men hvilken type date fungerer bedst, når man befinder sig på en festival? Det har vi testet.

Bildstrecke im Grossformat »

Som om, at du ikke var rigeligt udfordret af ikke at have skiftet underbukser siden sidste lørdag, at du har levet af leverpostej på dåse i samme tidsrum og du lugter af død kat ud af munden - så hersker der også Noahs Ark-lignende tilstande på årets Roskilde Festival.

Og det er jo noget rigtig møg når den person, du er lun på, endelig har sagt ja til en date.

Vi har derfor testet tre måder at festival-date på, og nedenfor kan du se resultaterne:

Camping

Den første date var med Andreas, der er 24 år gammel og fotograf. Han har en tatovering på sit venstre lår, som han selv har tegnet, og han har engang forsinket alle sine venner på en ferie til Berlin, fordi han skulle sige farvel til alt sit tøj. En mand med stil, må det siges.

Hey venner, sig noget pænt om mig!

Ved min ankomst til campen nævnte jeg, at jeg var sulten, og der gik lige nøjagtigt seks sekunder før jeg både havde fået stukket rugbrød, to slags pesto og tre øl i hænderne af Andreas' campkammerater. Én stjerne alene for den service!

Fordel: Fordelen ved at gå på date i en af parternes camp er, at det er uformelt. De fleste slapper af i gode venners lag, for rigtige homeboys og -girls får det bedste frem i hinanden. Og hey: Er daten med 'happy ending', så står teltet lige ved siden af.

Ulempe: Den afslappede stemning kan avle anekdotesnak, og ingen vil høre uflatterende fortællinger om ’dengang han løb nøgen rundt med en halv vandmelon på hovedet og bundede en flaske tequila, hvorefter han brækkede sig direkte ind i sin grinende vens åbne mund' eller om tidligere kærester og ’dengang han overraskede sin storbarmede ekskæreste med 100 pink tulipaner’. Du er nemlig fladbrystet og har pollenallergi.

Karakter: 4/6 stjerner

Det er international joke-dag: Her fortæller festivalgængerne deres DÅRLIGSTE jokes
Det er international joke-dag: Her fortæller festivalgængerne deres DÅRLIGSTE jokes

TV: Vi pranker gæsterne på Roskilde Festival med sangtekster: - Skal du ha' dyt i bamsen?
TV: Vi pranker gæsterne på Roskilde Festival med sangtekster: - Skal du ha' dyt i bamsen?


Koncert

Kasper er 25 år gammel og journalist. Som han selv siger: 'Jeg har en masse skavanker i livet, men holder mig altid oven vande på tre ting: Sympati for Syrien, min gudsbenådede gave at kunne danse - og varme lægmuskler'. Under daten havde Kasper gule, lårkorte shorts på.

Hov, nu går dansen over og bliver lidt russisk

Da vi mødtes, var der ingen af os, der kendte dagens musikprogram og derfor besluttede vi os for bare at crashe en tilfældig afrikansk koncert - og det var en fest!

Fordel: Der er dømt to fluer med et smæk. Du havde alligevel udsigt til at skulle alene til koncert, fordi dine venner er så godt som døde af druk - så hvorfor ikke tage din date med? Ingen vil være Sippede Sigurd, der siger nej til sjove forslag på den første date. At skabe minder sammen lige fra start er heller ikke nogen dårlig idé, og giver helt sikkert næring til senere samtaler.

Ulempe: Det er svært at tale sammen, mens bongotrommerne buldrer, og hvor meget når man så at lære hinanden at kende? Den helt store fælde er dog støjniveauet: Man kan hurtigt komme til at nikke anerkendende til sin dates nynazistiske udtalelser, fordi det kan virke dumt at råbe 'HVA'?' til hveranden sætning, hvorfor man i stedet bare bekræfter accepterende for at virke åben og positiv.

Karakter: 5/6 stjerner

14 GALE Roskilde-øjeblikke: 'Dit røvhul er mere åbent end 7-eleven'
14 GALE Roskilde-øjeblikke: 'Dit røvhul er mere åbent end 7-eleven'

Forbudt for almindelige mennesker: Så FEDT er det i mediebyen på Roskilde Festival
Forbudt for almindelige mennesker: Så FEDT er det i mediebyen på Roskilde Festival


Middag

Daniel er 33 år gammel og iværksætter. Hans tip-tip-tip-tip-tipoldefar var konge på Madagascar. Enough said!

F*** hvor er det kedeligt bare at spise, ha ha

Vi besluttede os for at se, hvad Roskilde Festivals food court havde at byde på og endte med en falaffel i henholdsvis rulle og bakke - og vin som det hører sig til på en rigtig middags-date.

Fordel: Vin!!!

Ulempe: Den traditionelle middag med vin er på papiret den mest romantiske date, fordi man sidder og tale sammen i ro og mag, men pinlig tavshed har gode levevilkår her. Desuden er det kedeligt at trække sig tilbage med et stillesiddende måltid, når nu festivalen har så mange aktiviteter på programmet (var der nogen, der sagde nøgenløb?).

Karakter: 3/6 stjerner.

Mere fra Roskilde Festival 2017:

Vi har tidligere pranket årets gæster ved kun at henvende os til dem med sætninger fra kendte, danske sange:

Det er international joke-dag, så her er festivalgængernes dårligste jokes:

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kvinde død efter fald fra vindue
bt.dk
Dansk tennis-komet tager kæmpe-skalp
bt.dk
Superligaklub åbner for comeback:...
bt.dk
Kæmpe studie: Sodavand, fritter og...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx