Af - 30/06-17 20:33

Julie Zangenberg: Nu er jeg helt færdig med at tale om mit privatlivJulie Zangenberg: Nu er jeg helt færdig med at tale om mit privatliv

Julie Zangenberg er færdig med at udtale sig om sit privatliv.

storybild

Julie Zangenberg vil holde sit privatliv privat. (Billede: Scanpix)

Den 28-årige skuespiller har ofte været i mediernes søgelys for sine forhold, der har talt celebre navne som sangeren Rasmus Seebach, komikeren Mikael Wulff og ikke mindst fodboldspilleren Nicklas Bendtner, men nu vil hun gerne holde kæresteriet for sig selv.

Derfor griner alle af Julie Zangenbergs nye reklamefilm
Derfor griner alle af Julie Zangenbergs nye reklamefilm

Hun er for nylig blevet kædet sammen med den 30-årige Michelin-kok Andreas Bagh fra luksushotellet d’Angleterre, men da hun fredag aften dukkede op til et Røde Kors-event på årets Roskilde Festival og blev spurgt ind til sin aktuelle privatlivs-status, gjorde hun det klart med følgende udtalelse:

Medina og Julie Zangenberg har cuttet kontakten: Er venskabet forbi?
Medina og Julie Zangenberg har cuttet kontakten: Er venskabet forbi?

- Min status på kærlighedsfronten er privat. Jeg prøver bestemt ikke at være krukket med det, men jeg tror, jeg er kommet til et punkt, hvor jeg har arbejdet så meget og fortsat vil gøre det, og det er den måde, jeg kan give noget videre til folk på ved, at de kan se mine film eller tv-serier og købe nogle af de produkter, jeg laver.

Julie Zangenberg er single igen
Julie Zangenberg er single igen

- Hvem jeg ser privat, kan andre ikke rigtig bruge til noget. Jeg vil også gerne forsøge at beskytte dem ved at holde det privat. Så derfor kommer jeg ikke til at kommentere på privatliv. Det er helt fair, at der bliver spurgt. Jeg er klar over, at jeg er en offentlig person, og jeg er nærmest er vokset op i det, men jeg har taget beslutningen om, at jeg har forsøgt at holde de ting privat.

Herefter spurgte en journalist alligevel, hvordan det gik med hendes nye kokke-kæreste. Hvilket hun selvfølgelig ikke ville svare på.

LÆS OGSÅ: Ærlig Julie Zangenberg: Derfor er jeg så tynd

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

'X Factor'-deltagerne afslører: 9...
bt.dk
Superstjernen slettede alt: Nu...
bt.dk
Emmas billede er blevet misbrugt igen...
bt.dk
63-årig mand stukket ned af...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx