Af - 30/06-16 13:30; Opdateret: 30/06-16 13:40

Hovednavn chokerer inden Roskilde: Min stemme er vækHovednavn chokerer inden Roskilde: Min stemme er væk

Forsangeren for Tame Impala har problemer med stemmebåndet dagen før koncerten på Roskilde Festival.

Bildstrecke im Grossformat »

Kevin Parker er angiveligt ved at miste stemmen.

Forventningerne til australske Tame Impalas optræden på Roskilde Festival er gigantiske.

Hovednavnet har i manges øjne lavet en af 2015’s bedste plader med udgivelsen ’Currents’, og da bandet senest var i Danmark i februar var anmelderne enige om, at koncerten var sublim.

Men noget tyder desværre på, at der ikke venter publikum helt samme oplevelse, når Tame Impala i morgen indtager Arena på Roskilde Festival.

GALLERI: Kendte, kys og knald
GALLERI: Kendte, kys og knald

I går lagde forsanger Kevin Parker et dramatisk billede på Instagram, hvor han er udstyret med en iltmaske. Han beskrev sig selv som ’hundesyg’ uden at sætte navn på lidelsen.

Trods problemerne gennemførte Tame Impala natten til i dag en sen koncert på Open’er Festival i den polske havneby Gdynia, og her satte Kevin Parker ord på, hvad der er galt.

Det tjener en pantsamler på Roskilde Festival
Det tjener en pantsamler på Roskilde Festival

- I bliver måske nødt til at overtage min position som sanger, hvis jeg ikke kan, lød det ifølge NME fra Kevin Parker på festivalens hovedscene.

Udtalelsen kom efter nummeret ’Why Won’t They Talk To Me’, hvor forsangeren bad om at få tændt lyset på scenen.

Her fortalte han åbent, at hans stemme er begyndt at svigte og forsvinde efter en længere periode med hektiske tour-aktiviteter.

Har du festivalmave? Sådan her skal din afføring se ud
Har du festivalmave? Sådan her skal din afføring se ud

Ifølge det polske medie Wyborcza bad Kevin Parker flere gange publikum om at synge med på sangene - højt - så han kunne hvile stemmen.

Trods udfordringerne får bandet dog fine anmeldelser af det polske medie, som roser samtlige medlemmers optræden på scenen. Wyborcza beretter også, at Tame Impala leverede en bred kavalkade af hits både fra det seneste album og fra det tidlige bagkatalog.

Heldigvis for Roskilde-publikummet har Tame Impala i dag hviledag, så der bliver rig mulighed for at slappe af i stemmen og indtage kamillete, inden det i morgen klokken 23:30 går løs på Arena.

TV: Her er Red Hot Chili Peppers-fan ved at blive kvalt af chili under koncert
TV: Her er Red Hot Chili Peppers-fan ved at blive kvalt af chili under koncert

Roskilde Festivals kommunikationsafdeling oplyser, at de ikke har hørt noget om Kevin Parkers dårlige tilstand, og at der ikke er nogen usikkerhed om bandets optræden på festivalen.


Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx