Af Rebecca Vera Stahnke - 30/06-16 21:29; Opdateret: 06/07-16 11:42

Dagens optur på Roskilde: Her er kvinden bag årets hår-trendDagens optur på Roskilde: Her er kvinden bag årets hår-trend

Vera går på jagt efter Årets Optursmenneske 2016.

Hver dag hylder Vera de originale typer, som modigt står frem og viser deres sande jeg. På Roskilde Festival er folk ikke mindst originale, men også super opfindsomme, og kreativiteten har ingen grænser, når festivalgængerne først får lov til at folde sig ud.

Vera ser nærmere på de opturs-beklædninger og de smukke folk bag, der med store armbevægelser dyster om at blive kåret til Årets Optursmenneske 2016.

De nominerede til torsdagens Optursmenneske er:

Caroline, 19
Udklædt fra top til tå i Orange Press er Caroline en sand Roskilde-original. Som en omvandrende papirsdame hjælper hun folk i køen til toilettet og giver glædeligt en svingom til forbipasserende.

Synne, 19
Årets helt store Roskilde-dille må uden tvivl være cornrows-fletninger. Det kræver dog sin hjælp at få flettet håret, og her fikser opturs-Synne op til 37 mennesker per dag med det flotte look. Måske hun faktisk er skyld i trenden?!

Victor, 20
Som mand i Camp Hvid skal man være dygtig for at holde ens tøj pænt og rent. Victor er ikke blot mester i at vaske sit og andres tøj - han er også - på trods af det hvide tema - klar til at gå på knæ, når der drikkes ølbong af den flotte grønne vandkande.

Sylvester, 22
Fra sin lejr med DTU ingeniørstuderende er Sylvester blandt en større flok, som hjælper Roskilde med at videreudvikle forskellige initiativer for at optimere festivalen. Ikke blot er de sindssygt kreative - deres arbejde gavner også efter festivalen! Tak for jer!

Hvem synes I skal kåres som Dagens Optursmenneske? Stem herunder!


Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx