Annonce
22/02-16 10:28; Opdateret: 30/03-16 11:44

Få lagt et personligt rygestopsforløbFå lagt et personligt rygestopsforløb

Har du brug for hjælp, eller har du spørgsmål til, hvordan du håndterer udfordringerne ved at holde op med at ryge? Så få personlig hjælp af en rygestopsekspert.

Bildstrecke im Grossformat »

Hos nicotinell.dk kan du få hjælp til dit rygestop – både via chat og telefon. Men hvem er det egentlig, der rådgiver dig?

Rygestopeksperterne på Nicotinell.dk har alle en sundhedsfaglig baggrund. Der sidder både sygeplejersker, tandlæger og farmaceuter. Helle har arbejdet i medicinalbranchen i 22 år og rådgiver i chatten:
“Folk skriver til mig med alverdens spørgsmål såsom, hvordan man starter et rygestop, eller hvordan man kommer videre, når man står midt i forløbet. Nogle er måske kommet til at ryge en cigaret, og så skriver de ind for at høre, hvad de så skal gøre.”

LÆS OGSÅ: 4 råd fra en psykolog: Sådan gennemfører du et rygestop

Udover rygestopforløb hjælper Helle også med produktvejledning. Hun kan endda hjælpe med cirkapriser på Nicotinells produkter:
"Til gengæld kan jeg ikke hjælpe med sygdomme. Hvis folk for eksempel ringer ind og har ondt i hjertet på grund af rygning, så henviser jeg altid til en læge," fortæller Helle. "Vi får også nogle lidt 'interessante' henvendelser, og det er da meget skægt, men vi foretrækker seriøse spørgsmål."

Alle, der kontakter callcentret, får individuel vejledning:
"Der er stor forskel på, om man har røget 20 cigaretter om dagen i 25 år, eller om man har røget 5-10 cigaretter om dagen i en kortere periode. Så er der derfor også forskel på, hvordan man skal gribe rygestoppet an," forklarer Helle, der ofte får positive tilbagemeldinger for sin hjælp.

LÆS OGSÅ: Fire bud: Sådan får du styr på sundheden efter rygestop

Skal Helle hjælpe dig? Hotlinen er åben mandag-fredag kl. 08-17.

Læs om Forbrugerinformation for Nicotinell nikotinprodukter her

Hvad tænker du..?
Flere annoncer