Annonce
17/02-16 17:28; Opdateret: 01/02-18 14:40

7 måder til at gennemføre dit rygestop7 måder til at gennemføre dit rygestop

Et vellykket rygestop starter ved en stærk motivation. Men hvordan finder man motivationen? Læs artiklen og find nogle råd til dit rygestop.

Bildstrecke im Grossformat »

Dit rygestop skal starte med lysten, og en rigtig god grund kan give dig den rigtige motivation til at stoppe med at ryge.

Din lyst skal komme fra maven
Du er måske stadig i tvivl, om du kan stå distancen – her kan app’en ’7 Keys to Quit’ heldigvis hjælpe dig med din tvivl, gøre dig klogere på dit mål og lede vejen for dig.

Læs mere om app'en her

Har du før haft grunde til at stoppe med at ryge, uden at det alligevel nogensinde er lykkes for dig?

Det skal du ikke være ked af, for der skal ofte flere forsøg til, før det lykkes at blive røgfri. Motivationen er grundstenen for dit rygestop, og derfor skal den være stærk og ikke påduttet af andre, hvis du skal få succes.

LÆS OGSÅ: Guide: 7 råd til dit rygestop

Din grund kan være mange forskellige ting, eksempelvis bekymring for sygdom, det kan være ønsket om et sundere og længere liv, eller for at være et sejt og stærkt eksempel for dine børn.

Skriv grunden eller grundene ned, og find gerne billeder af dem, som du kan hænge op, så du ofte kan se dem. Det minder dig konstant om din grund og motivation, og det kan netop være dét, der bærer dig igennem rygestoppet.

LÆS OGSÅ: Sådan får du succes med dit rygestop

Vanens magt lokker dig
Er du i gang med et rygestop, bør du tage forbehold for alle dine svage øjeblikke. Det gør det nemmere for dig at undgå dem.
Ingen mennesker er fejlfri, og selv om du har de bedste intentioner, vil der komme tidspunkter, hvor du er fristet til at ryge.
Forudse de tidspunkter, skriv dem ned, og brug app’en ’7 Keys to Quit’ – den vil støtte dig og komme med gode råd, så du forbliver røgfri.

Brug hjælpemidler og opnå større succes
Vejledning og produkter, der kan nedsætte rygetrangen, vil være en stor hjælp til at blive røgfri.
Hvorfor gøre det sværere for dig selv, end det allerede er?
Et rygestop er ikke nemt. Det kræver både vilje, vejledning og tid. Det kan du få, når du bruger app’en ’7 Keys to Quit’, der skræddersyr gode løsninger til dig og anbefaler de bedste produkter til dit rygestop. Du kan også høre dine venner om, hvilke produkter de har haft succes med at bruge, eller du kan spørge på apoteket.

Læs om flere råd til hjælp i dit rygestop her

Kig dig selv efter i sømmene
Træd ikke ind i dit rygestop med lukkede øjne. Kig i stedet på, hvornår og med hvem du ryger.
Ryger du, når du kommer hjem fra arbejde og er træt? Er det den bedste måde for dig at holde en lille pause med de andre på jobbet? Eller er det hyggen med vennerne, der får dig til at længes allermest efter cigaretterne?
Skriv alle situationerne ned, og overvej, hvordan du kan komme igennem uden at falde i. Fortæl til andre, at du har brug for opbakning, og få vejledning på app’en ’7 Keys to Quit’, der kan hjælpe og støtte dig i de sværeste øjeblikke.

LÆS OGSÅ: Hvordan gennemfører man et rygestop?

Læs om Forbrugerinformation for Nicotinell nikotinprodukter herFlere annoncer