Annonce
12/01-18 08:00; Opdateret: 22/01-18 10:03

Se, hvad der sker, når man serverer mad fra Lidl på en MichelinrestaurantSe, hvad der sker, når man serverer mad fra Lidl på en Michelinrestaurant

Som en sjov overraskelse serverede en af landets Michelinrestauranter en middag udelukkende bestående af råvarer købt i Lidl for sine imponerede gæster.

De fleste forbinder Michelinrestauranter med dyre middage og oplevelser ud over det sædvanlige. Og det sidste fik en flok gæster i høj grad, da de besøgte Restaurant Frederikshøj i Aarhus og fik serveret en udsøgt menu med tilhørende vinmenu.
Placeret ved runde borde i den stemningsfulde restaurant fik de forventningsfulde gæster serveret fire smukke, veltilberedte retter og dertil udvalgte vine – både champagne, rød- og hvidvin. At måltidet, som var kreeret af årstidens råvarer, var noget ud over det sædvanlige, herskede der ingen tvivl om. Skjulte kameraer placeret rundt om i restauranten afslørede gæsternes reaktioner på maden, og de var ganske overvældende:

»Det må godt vare for evigt det her,« sagde en kvindelig gæst saligt, mens hun spiste af hovedretten.
»Ej, hvor er det fantastisk,« lød det fra en anden.

Læs mere om #LidlOverrasker her

Kvalitet til få penge
Efter at have nydt middagen og rost de udsøgte retter og vinen til skyerne blev gæsterne præsenteret for en regning, der så noget anderledes ud, end de havde forventet. Den bestod nemlig af en kassebon fra supermarkedskæden Lidl med alle råvarerne på – og et slutbeløb på bare 127 kr. pr. person for maden og 269 kr. for vinmenuen.

»What?« og »det kan da ikke passe,« var nogle af reaktionerne fra gæsterne. Men den var god nok.

»Alle råvarerne er købt i Lidl,« forklarede tjeneren til de overraskede gæster, der ikke måbede mindre, da de fik at vide, at også de lækre vine, heriblandt en Champagne, en Bordeaux og en Chardonnay, var købt i supermarkedet.
»Den der Sauternes, du var så vild med – den koster 22,50,« sagde en mandlig gæst med bonen i hånden til sin synligt overraskede medspiser.
Overraskelsen på Restaurant Frederikshøj viser med al tydelighed, at kvalitetsråvarer fra Lidl uden problemer kan omdannes til udsøgte Michelinretter – og lige så vel til et festligt kvalitetsmåltid derhjemme.

#LidlOverrasker

Hvad tænker du..?