Annonce
16/08-17 10:20; Opdateret: 22/11-17 13:45

Derfor flytter danskerne deres ting fra hjemmetDerfor flytter danskerne deres ting fra hjemmet

BOLIG. Der kan være flere grunde til at opmagasinere sine ting, men et hurtigt statistisk blik på danskerne viser nogle tydelige tendenser.

storybild

Flytning
Den tredjestørste gruppe af danske kunder hos opbevaringsfirmaet Pelican Self Storage er folk, der skal til at flytte. Skal man til at rykke bolig, kan man nemlig ofte få behov for at lade sine ting stå et sted i en periode.

Det kan for eksempel være, fordi der går lidt, før den nye bolig er indflytningsklar, og man ikke har andre steder at opmagasinere alle sine ting. Under alle omstændigheder kan Pelican Self Storage se på sin kundeprofil, at der er tale om planlagt korttidsopbevaring, og at kunderne primært er i aldersgruppen 20-54 år.

Skal du også flytte dine ting, så læs mere her.

Begivenheder
I løbet af en livstid vil der højst sandsynligt opstå uforudsete situationer, der kan vise sig at kræve, at man får opbevaret nogle ting i en periode. Det kunne for eksempel være en skilsmisse, hvor man pludselig skal finde ny bopæl, eller det kunne være en uventet renovation, der kræver, at ting bliver flyttet ud af hjemmet.

En anden situation, der kan udløse et akut behov for opbevaring, er udstationering i udlandet – hvis man får chancen for at flytte langt væk, kan det nemlig være besværligt at tage sine ting med, men med opmagasinering behøver man ikke tænke på det. Hos Pelican Self Storage er der endda mulighed for at forlænge sin opmagasinering på et hvilket som helst tidspunkt, hvis det viser sig, at man har behov for det.

Planlagt langtidsopbevaring
Den mest hyppige årsag til, at danskerne benytter sig af opmagasinering hos Pelican Self Storage, er imidlertid både planlagt og langsigtet. For det meste er nemlig private, der føler et behov for at stille en del af deres ejendele væk over en længere periode.

For det meste er der tale om familier, der simpelthen ønsker mere plads i hjemmet – og det får man naturligvis automatisk, hvis man stiller en masse overflødige sager i et opbevaringsrum. Den næstmest hyppige forklaring er, at folk kort og godt har ting, de ønsker at gemme væk. Og har man ikke plads i hverken kælder- eller loftsrum, er opbevaring en nem løsning, der ikke koster alverden.

Flere annoncer