Annonce
19/06-17 10:41; Opdateret: 18/07-17 16:42

Indretningsguide: Sådan får du mere plads i dit hjemIndretningsguide: Sådan får du mere plads i dit hjem

BOLIG. Mange danskere ønsker mere plads i deres hjem. Her er nogle simple løsninger, der kan give dig lidt mere luft i hverdagen.

storybild

Mange danskere ønsker mere plads i deres bolig. Her kan en opbevaringslæsning hjælpe med at skabe luft i hjemme. Arkivfoto Scanpix

Gulv til loft-hylder og –reoler
Det kan virke åbenlyst, at det frigør rum, hvis man installerer hylder og reoler, der går hele vejen fra gulvet til loftet, men alligevel er det langt fra alle, der har denne løsning derhjemme. Desuden kan en bogreol, der fylder en hel væg, også sagtens være et dekorativt element i hjemmet, mens du sparer plads.

Få mere information om, hvordan du også kan spare plads i hjemmet her

Brug rumdelere
Reelt set giver det ikke mere plads at installere rumdelere i sit hjem, men alligevel snyder det hjernen til at tro, at der er mere plads. Med andre ord vil du give dig selv et indtryk af, at du har gjort lejligheden mere rummelig. Desuden kan rumdelere komme i mange forskellige former – for eksempel som en reol, hvori der kan opbevares flere ting.

Velcro på fjernbetjeningerne
Fjernbetjeninger er noget af det, der ofte ligger og flyder i mange hjem. Det kan være til fjernsynet, musikanlægget, spillekonsollen eller noget helt fjerde, men der er faktisk en nem måde at løse dette problem: Tape velcro på bagsiden af fjernbetjeningerne, og tape den anden halvdel af velcroen op på en væg eller i et skab, så kan du altid hænge fjernbetjeningerne væk.

Støvler og kasketter på bøjler

Høje støvler kan være en evig årsag til rod, men faktisk kan de nemt hænges op på buksebøjler, der allerede har klemmer, som kan holde støvlerne. Ligeledes kan kasketter komme på bøjle. Her tager man blot ringene fra et badeforhæng og bruger dem til at hænge kasketterne op i lukningen på.

Opbevaring
Man kan bruge mange hacks til at få frigjort noget plads i hjemmet, men nogle gange er den eneste reelle løsning at få flyttet noget ud. De fleste af os har ting, der ikke bliver brugt ofte, men som vi heller ikke ønsker at smide ud. Her er det en oplagt løsning at stille sine ting til opbevaring. Gennem et firma som Pelican Self Storage får man nem, fleksibel og prisvenlig plads til at stille sine ting, og man kan forlænge opbevaringen, så meget man ønsker.

Flere annoncer