Annonce
01/09-17 08:30; Opdateret: 07/09-17 12:46

Liste: Her er verdens 4 vildeste samlereListe: Her er verdens 4 vildeste samlere

SAMLINGER. Fra gamle plader til legetøj – her er et kig på nogle af de største samlere i verden, og hvordan de formår at opbevare deres mange tusinde ting.

storybild

Rasmus Stavnsborg ejer verdens største Iron Maiden samling på 4642 ting. Foto: Rasmus Stavnsborg

Vinylplader
Mens gammeldags plader har været helt af mode og er kommet tilbage igen, har en brasilliansk mand opbygget på en samling, der nærmest kunne have genoplivet vinylen på egen hånd. Han ejer nemlig over seks millioner vinyler. For at holde styr på samlingen har han været nødt til at ansætte et hold af hjælpere, og de mange paller fyldt med plader kan naturligvis ikke være i noget normalt hjem længere. Derfor har han bygget et stort opbevaringslager uden for Sao Paolo, hvor han kan opmagasinere sine vinyler.

Har du også en samling, der har brug for mere plads? - så klik her

Barbiedukker
Mens mange folk vokser fra at lege med Barbiedukker, blev kærligheden til legetøjsfigurerne kun større for den tyske kvinde, der sidder på rekorden for at eje flest Barbiedukker i verden. Hun begyndte for alvor at samle på dem i 1993, da hun var 18 år gammel, og siden da har samlingen vokset sig til 15.000 dukker i alt.

Det kan imidlertid ikke undgå at gå ud over pladsen derhjemme, hvor et helt værelse, kælderen og halvdelen af køkkenet er fyldt med dukker.

Star Wars-ting
For at have plads til sine mere end 350.000 forskellige ting, der alle sammen er relateret til verdens mest berømte science fiction-univers, ’Star Wars’, blev en amerikansk mand nødt til at investere i en gammel kyllingefarm, han kunne indrette. Sidenhen er entreprisen blevet udvidet med flere lader, og i dag danner samlingen grund for et non-profit museum.

Iron Maiden-ting
Verdens største samling af effekter med relation til rockbandet Iron Maiden findes faktisk på dansk grund. Det har blandt andet betydet en flytning for indehaveren, fordi kælderen på 100 kvadratmeter var blevet for lille til at rumme alle tingene.

Har du også pladsproblemer?
Uanset om man er blandt verdens største samlere eller ej, kan man have behov for ekstra plads til at stille sine ting. Og en praktisk, billig og oplagt løsning er at investere i opbevaring. Hos Pelican Self Storage får man fleksibel og nem adgang til sine ting, der kan stå opbevaret i så lang tid, man ønsker.

Skal du også flytte dine ting, så læs mere her.

Flere annoncer