Annonce
07/12-17 08:02; Opdateret: 16/01-18 09:23

4 måder, du kan tjene penge på dine brugte ting4 måder, du kan tjene penge på dine brugte ting

Mange af os ønsker mere plads i hjemmet, men det er ikke altid nemt at komme i gang med oprydningen. Vi guider her til, hvordan du kommer af med dine gamle ting uden at smide dem ud – og hvordan du endda kan tjene penge på det.

storybild

Smid ikke dine brugte ting ud. Du kan tjene gode penge på dem. For eksempel på loppemarked. Foto: Scanpix

Som de fleste andre danskere har du formentlig masser af ting i huset, du ikke længere bruger: Tøj, som børnene er vokset ud af, møbler, du i virkeligheden er blevet træt af at se på, nips, der bare står og fylder eller børnenes gamle cykler, der langsomt ruster i skuret eller kælderen.

At få nogle af de overflødige ting ud af huset kan give luft, plads og ro i sindet. Men du behøver ikke smide dine gamle ting ud. For som et ordsprog siger: "One man's trash is another man's treasure.", eller "den enes skrald, er den andens guld."

Dermed menes der, at du med stor sandsynlighed kan tjene penge på dine ting – måske endda gode penge.

Men er det nu også besværet værd at sætte de gamle sager på markedet? Svaret er ofte ja – især hvis du på forhånd sætter dig lidt ind i, hvor det er bedst at sælge hvad, så du kan gøre det med størst muligt udbytte.

Hvis du har brug for mere plads i din bolig, så prøv Pelicanselfstorage.dk.

Hvad er der i nærheden?

Prøv et alternativ til Den Blå Avis. Det er længe siden, at Facebook og Instagram kun var til deling af kattevideoer og selfies. På de sociale medier foregår der meget forretning af næsten enhver art, inklusive handel med brugte ting. Hvis du har et relativt stort netværk, vil du sandsynligvis opleve, at dit opslag bliver delt vidt og bredt, når du falbyder nogle af dine gode, brugte sager. Derudover har de også offentliggjort deres nye feature, der kaldes for Marketplace, som kan bruges til at sælge dine brugte ting og når ud til millioner af mennesker.

Del dit tilbud i grupper

Der er også mange specialgrupper på de sociale medier, som sætter købere og sælgere af eksempelvis brugte møbler i kontakt med hinanden. F.eks. har Facebook-gruppen ‘Brugte IKEA-møbler og diverse IKEA-ting – køb, salg, bytte’ næsten 60.000 medlemmer. Der er også populære grupper, der er specialiseret i brugt tøj eller børnetøj.

Genbrugsforretninger og Trendsales til tøj

Har du mærkevaretøj i god stand, kan du med fordel forsøge at sætte det til salg på Trendsales, Anywear eller andre steder, hvor mange unge, der ikke har råd til at betale for nyt mærketøj, er på jagt efter gode tilbud. Og der er især god efterspørgsel på de kendte mærker. Det samme er der i visse fysiske vintagebutikker, hvor du kan aflevere dit tøj og få en procentdel af det beløb, som tøjet bliver solgt for. På den måde slipper du for al besværet med at sælge det.

Få en bod på et loppemarked

Har du bunker af nips på hylderne, kasser og atter kasser med gammelt børnelegetøj eller bare bunker af tøj i kælderen? Så er det tid til at bruge en lørdag eller en søndag på at lege kræmmer på et lokalt loppemarked. Du vil blive overrasket over, hvad du kan komme af med, for det, der for dig er blevet overflødigt, kan være lige præcis det, en anden leder efter. Husk at folk, der går på tilbudsjagt på et loppemarked, ofte er på udkig efter ting med personlighed og særpræg.

Hold fast i de kære sager

Nogle af dine gamle ting har bestemt affektionsværdi, eller du har ikke held med at få det solgt igennem ovenstående forslag, men det betyder ikke, at du skal smide dem ud. Der er et utal af andre måder, du kan få det afsat. Og indtil det sker, kan du opbevare dine ting gennem et firma som Pelican Self Storage, som tilbyder nem, fleksibel og prisvenlig plads til alle dine ting.

Flere annoncer