Annonce
11/03-17 11:58; Opdateret: 21/03-17 15:21

4 gode grunde til at opmagasinere dine ting4 gode grunde til at opmagasinere dine ting

BOLIG. Uanset om det drejer sig om øget mentalt overskud, nye begyndelser eller bare mere plads, kan opbevaring være en god idé.

storybild

Du kan flytte uden problem

Danskerne er ikke bange for at flytte – sidste år blev der faktisk foretaget næsten 880.000 flytninger inden for Danmarks grænser, hvilket er det højeste tal i et årti.

Det er imidlertid langt fra altid, at man kan flytte direkte fra sin bopæl og videre til et nyt sted. Og i en mellemperiode, hvor man er nødt til at vente på sin nye lejlighed, kan det være svært at vide, hvad man skal gøre af alle sine ting.

I stedet for at plage sine venner og familiemedlemmer om at måtte stille sofa, spisebord og alt det andet hos dem, kan det derfor være en perfekt løsning at stille det til opbevaring.

Læs mere om, hvor du kan opbevare dine ting nemt og billigt her

Mentalt overskud

Orden i hjemmet giver ro i sindet. Sådan lyder den simple vurdering fra flere både danske og internationale eksperter.

Rod i hjemmet giver nemlig dårlig samvittighed og mindre mental frihed, lyder forklaringen.

Hvis man derimod får ryddet op i sagerne, vil man fornemme, at man får et større psykologisk overskud, og alt andet lige er det nemmere at rydde op, jo færre ting man har i hjemmet.

En tur til opbevaring kan derfor være en oplagt start på et ryddeligt hjem og mentalt overskud.

En tur til udlandet bliver realistisk

En af de faktorer, der kan gøre det uoverskueligt at tage et inspirerende, langt ophold i udlandet, er, at man ikke ved, hvad man skal gøre af sine ting imens. Med opbevaring slipper man for dyre og besværlige transportløsninger til og fra udlandet.

Nye muligheder i hjemmet

Mange har en drøm om enten at renovere eller helt ombygge i hjemmet, men det er ikke alle, der har et sted at flytte tingene hen, når der skal være plads til håndværkerne.

Med Pelican Self Storage får du plads til tingene, og samtidig kan du leje opbevaringsrummet, så længe du vil, så du ikke er i knibe, hvis ombygningen går over tid.

Og hvis du ikke ønsker at bygge om, men blot vil udnytte pladsen i hjemmet bedre, er opbevaring naturligvis også en oplagt løsning.

Læs mere om Pelican Self Storage herFlere annoncer