Annonce
29/05-17 17:20; Opdateret: 18/07-17 16:41

Trin for trin: Sådan flytter du uden besværTrin for trin: Sådan flytter du uden besvær

PRAKTISK. Det er ofte en hovedpine at flytte, men vi har samlet nogle gode råd, der gør det hele meget lettere.

storybild

Det er ikke altid nemt at overskue en flytning, men her får du gode råd, så du nemt kommer igennem din næste flytning. Arkivfoto Scanpix

Gør lejlighed og ting klar

Det er ikke en endagsforestilling at pakke ned til en flytning. Derimod tager det gerne flere uger – man siger som hovedregel, at en lejlighed på 150 kvadratmeter tager tre-fire uger at pakke ned.

Et godt sted at starte er at få orden i sine ting. Vær kritisk, i forhold til hvad du skal bruge i den nye bolig, og hvad der skal smides ud, gemmes eller sælges. Sådan får du mindre ting at forholde dig til i forbindelse med nedpakningen, og det bliver et mindre kaotisk projekt.

Se, hvor du finder gode opbevaringsrum her

Derudover er det en god idé at vurdere, hvor mange ting, der ikke kan være i en flyttekasse som, for eksempel møbler. DU bør også vurdere, hvor mange flyttekasser der skal bruges til resten af tingene (generelt siger man, at der bliver brugt én flyttekasse pr. tre kvadratmeter bolig).

Tænk også over, hvilke forskellige kategorier du vil inddele dine ting i, når de skal pakkes ned i kasser.

Få styr på flytteudstyret

Det kræver en del udstyr at flytte, hvis man vil sikre sig, at det bliver gjort så effektivt og elegant som muligt. Gode flyttekasser er naturligvis noget af det vigtigste for at kunne bære og transportere alting på den smarteste måde, men det er ikke det eneste, du skal tænke på. For eksempel er bobleplast, silkepapir, møbelcovers og flyttetæpper gode ting at have ved hånden, hvis du gerne vil sikre dig, at dine ting klar til flytningen uden at gå i stykker.

Alle de nødvendige remedier til en flytning kan du faktisk købe hos Pelican Self Storage. Via hjemmesiden Pelicanselfstorage.dk kan du købe alt og endda få bragt varerne direkte til din adresse.

Har du en bil med krog, kan det desuden gøre flytningen meget lettere at have en trailer. Og mangler du sådan en, kan du låne en gratis hos Pelican Self Storage.

Book flyttemænd i god tid

Du er formentlig ikke den eneste i din by, der skal flytte samme dag. Især fordi de fleste flytter omkring den første i måneden, kan det godt være svært at finde ledige flyttemænd, hvis du er sent ude. Derfor bør du booke dine flyttemænd i god tid, så du er sikker på, at de er klar på dagen.

Der kan for øvrigt sagtens være forskel på prisen for flyttemænd, så undersøg markedet, før du beslutter dig. Hvis du har et opbevaringsrum hos Pelican Self Storage, får du en særligt god pris, hvis du booker flytningen gennem dem. Du kan booke flyttemænd på Pelicanselfstorage.dk.


Reservér opbevaring

Når du alligevel har sorteret i dine ting, er det garanteret ikke alt, du skal have med til din nye bolig. Men hvad gør du med de ting, som du ikke vil have med dig, men heller ikke vil skille dig helt af med? Det oplagte svar er at stille dem til opbevaring.

Et opbevaringsrum er nemlig både en let og økonomisk overskuelig måde at placere nogle ting midlertidigt. Hos Pelican Self Storage får du din egen nøgle, så du selv kan bestemme, hvornår du vil hente eller stille ting til opbevaring, og der er opbevaringsmuligheder over hele landet.

Flere annoncer