Annonce
29/08-16 08:49; Opdateret: 28/09-16 10:01

To musikevents vest for storebælt, du skal seTo musikevents vest for storebælt, du skal se

Mange af sensommerens spændende festivaler og musikevents ligger i Jylland og med Arriva Ung kan du, der er mellem 16 og 25 år eller på SU, spare op til 50 procent på turen.

storybild

To af sensommerens helt store musikoplevelser ligger i eller omkring Aarhus. Stella Polaris har efterhånden mange år på bagen og er kendt for sine afslappede atmosfære, smukke omgivelser og de lækre elektroniske vibes. Med sin beliggenhed under 2 km fra Aarhus Banegaard, er det supernemt at komme til og fra.

Har du brug for transport til festivalerne? Så læs mere her

Er man mere til det de super-chillede toner fra Jamaica, eller vil man gerne ryste sin røv til Dancehall, kan man vælge Aarhus Reggae Festival i stedet. Denne festival bliver afholdt endnu tættere på banegården og kræver kun en lille gåtur på små 10 min for at være fremme.

Fælles for begge festerivaler er, at de ligger tæt på Aarhus midtby, hvilket gør det nemt at blive fragtet sikkert frem og tilbage – uanset hvor du kommer fra i landet. Er du mellem 15 og 26 år eller på SU – så kan du tilmed køre i tog til ½ pris, hvis du har et Arriva Ungkort – og derved både slappe af på transporten og have flere penge at bruge på festivalerne.

I Botanisk Have med en picnic kurv og Lis Sørensen
Den omrejsende endagsfestival Stella Polaris slår sig i juli ned i Aarhus’ Botanisk Have. Så pak en picnickurv med rigelig øl og et blødt tæppe, og tag ud til haven. Det hele er betalt af kommunen, så alt, du skal, er at finde skygge under et træ, slå tæppet ud og lyt til navne som Mads Björn & Lis Sørensen, Gavyn Mytchel, M.I.L.K., og JÆRV. Det kan du godt li’ overskue – også selvom det skulle være rigtig varmt udenfor. Når det hele er slut, bringer Arriva dig sikkert hjem.

Hvor og hvornår?
Stella Polaris

30. juli
Botanisk have, 8000 Aarhus C

Tag toget til festivalerne, og spar op til 50% på turen

Brænd af til dancehall i Aarhus

Røgen fra sidste års succes var så tyk, at Aarhus Reggae Festival gør det igen: Holder en todagsfestival i koncerthuset Voxhall i Aarhus. Glem alt om røgmaskine, det her bliver organisk. Det bliver roots reggae, som det lød i gamle dage på Jamaica, og så bliver det nutidig røvrystende dancehall. Du kan komme til festivalen fra Aarhus Hovedbanegård på lige under ti minutter.

Hvor og hvornår?
Aarhus Reggae Festival

23.-25 september
Voxhall Aarhus

LÆS OGSÅ: Fire alternative festivaler, du skal opleve

LÆS OGSÅ: Disse festivaler i sensommeren må du ikke misse

Flere annoncer