Annonce
19/09-16 09:15; Opdateret: 17/02-17 16:14

Video: Se verdens formentlig sværeste forhindringsbaneVideo: Se verdens formentlig sværeste forhindringsbane

UDFORDRING. Faktisk er der kun fire personer i hele verden, der har klaret den originale bane. Men nu kan du selv se, hvordan banen er i videoen i 360 grader.

Se banen i 360 grader.

Verdens formentlig sværeste forhindringsbane tager seks hele dage at bygge for et erfarent hold af arbejdere, og der bliver brugt 161.656 liter vand og stillads længere end 13 fodboldbaner til at sætte den op.

For at klare den skal udfordrerne igennem ni forhindringer, der blandt andet indebærer at svinge sig mellem gynger, der hænger frit i luften, og løbe op ad en 4,25 meter høj mur.

Med andre ord kommer alle muskelgrupper, balanceevne og hurtighed alvorligt på prøve. Det er altså en bane, det langt fra er alle og enhver, der kan komme igennem. Faktisk er der kun fire personer i verden, der har klaret den originale Ninja Warrior-bane.

Læs mere om holdene og den svære forhindringsbane her

Nu er det imidlertid muligt at se en række danskere udfordre den helt vanvittige bane i den danske version af ’Team Ninja Warrior’, hvor deltagerne dyster i Københavns Nordhavn.

Programmet er en videreudvikling af succesen ’Ninja Warrior’, men i denne sæson kæmper deltagerne både mod banen og hinanden i hold. Hvert hold består af tre personer, to mænd og en kvinde, der skal prøve kræfter med den sindssyge bane.

Oplev Team Streetcore i det andet program af "Team Ninja Warrior Danmark".

I aften er der to kampe om pladser i semifinalen. Den første står mellem to hold af helt nye deltagere i ’Ninja Warrior’-konceptet. Team Streetcore vil bruge deres erfaring med calisthenics til at klare banen og vise, at det sagtens kan betale sig at træne uden vægte og redskaber.

Team Desert Family består af holdkaptajn Nathaniel Noer, der har både sin søster og svoger med på holdet. Og ørkenfamilien har god selvtillid inden mødet med banen:

»Vi har været i ørkenen og på lange rejser – ’Team Ninja Warrior’-banen kan bare komme an!«

Den anden dyst på aftenen står imellem to hold, der begge har erfaring med banen fra de gamle ’Ninja Warrior’-programmer. Niklas Ejstrup er holdkaptajn på Team Superman, er kæmpe fan af den amerikanske version af programmet og kom til finalen i sæson et.


Over for ham står imidlertid et hold, der også har en særdeles stærk profil; holdkaptajn Mikkel Muhl, der også bliver kaldt ’Kaptajnen’, kan nemlig løbe 3,32 kilometer på 12 minutter og har blandt andet allieret sig med en tidligere danmarksmester i fitness.

I aften klokken 20 kan du se, hvordan de fire hold klarer sig på banen.

LÆS OGSÅ: Sådan træner du til at blive en Ninja Warrior

LÆS OGSÅ: For første gang uden for USA: Vild tv-underholdning for hele familien

LÆS OGSÅ: 4 træningsformer: Hvilken er den bedste?