Annonce
23/09-16 15:05; Opdateret: 17/02-17 16:16

4 træningsformer i kamp: Hvilken er den bedste?4 træningsformer i kamp: Hvilken er den bedste?

DYST. I aftenens episode af ’Team Ninja Warrior Danmark’ er det den endelige kamp mellem parkour, kampsport, crossfit, forhindringsløb. Se, hvem der vinder.

Se den utrolig tætte dyst mellem Jonas fra Team Fundracers og Daniel fra Team Katjas Harem.

Hvilken træningsform er den bedste i verden? Meningerne er mange, men der er endnu ikke fundet frem til et definitivt svar på dette spørgsmål. Men måske kommer vi lidt tættere på i aftenens udgave af ’Team Ninja Warrior Danmark’.

Læs mere om holdene og deres træningsmetoder her

Team Pacman, Parkour:
Holdkaptajn Patrik Wozniackis to holdkammerater, Natalia Ivanova og Martin Coops er parkourudøvere.

Det vil sige, at de har øvet sig på at bevæge sig hurtigt og ubesværet gennem urbane områder, og på forhindringsbanen kan det vise sig at være en fordel, da både fart og evnen til at forcere forhindringer er nødvendigt.

Vi har kun et mål med vores deltagelse, og det er at vinde over alle de andre hold, lyder det fra Team Pacman.

Team Redskins, Brydning:
Både holdkaptajn Sharafmal Sediqi og Ahmed Iskandarani fra Team Redskins har været danmarksmestre i brydning, og de var begge to med i ’Ninja Warrior 2015’, hvor holdkaptajnen nåede helt til semifinalen.

Som om det ikke var nok, er holdets tredje medlem, Camilla Hinze, professionel MMA-fighter. Fra deres sportsgrene har alle tre både styrke og balance, der absolut er behov for på ’Team Ninja Warrior’-banen og mentaliteten fra brydning og MMA, mener Team Redskins også at kunne bruge:

Vi skal være de bedste fightere på banen og i livet!

Team Katjas Harem, Crossfit:
’Styrke og kondition bygget op om varierende funktionelle bevægelser, der udføres under relativt høj intensitet.’ Sådan beskrives crossfit på Wikipedia, og på Team Katjas Harem tror de på, at netop denne træningsform kan hjælpe dem til at vinde ’Team Ninja Warrior Danmark’.

Holdet er faktisk så dedikeret til crossfit, at holdkaptajn Anders Thomsen træner seks gange om ugen og har bygget forhindringer til holdkammeraten Katja Christensen, så hun kan øve sig på forhindringsbanen.

Læs mere om alle hold, der deltager her

Team Fundracers, Forhindringsløb:
De tre deltagere på dette hold kender faktisk hinanden gennem Obstacle Course Racing, bedre kendt som OCR. Som navnet antyder, er der tale om forhindringsløb, hvor deltagerne skal løbe gennem en bane med en lang række forhindringer, der udfordrer både styrke, hurtighed og udholdenhed.

Med andre ord i høj grad samme færdigheder, der er behov for på ’Team Ninja Warrior’-banen. Team Fundracers arbejder desuden for velgørenhed, og det er der, navnet kommet fra:

Vi samler midler ind til Børnecancerfonden og konkurrerer i forhindringsløb – deraf Fund og Racers.

Her ses Leon, der dyrker OCR i en af forhindringerne i "Team Ninja Warrior Danmark"-banen


LÆS OGSÅ: 4 kropsdele, du skal træne for at kunne gennemføre

LÆS OGSÅ: Video: Se verdens formentlig sværeste forhindringsbane

LÆS OGSÅ: For første gang uden for USA: Vild tv-underholdning for hele familien

LÆS OGSÅ: Kost: Sådan spiser en ægte Ninja Warrior

LÆS OGSÅ: Ny ekstrem trend indtager hele Danmark