Annonce
29/11-17 08:00; Opdateret: 11/12-17 11:12

Julens modetrend: Dette skal du have på for at se skarpest udJulens modetrend: Dette skal du have på for at se skarpest ud

Det er bare med at skrue op for alle tangenter, når julen og alle dens fester melder sig. Vi guider dig til alt det fine festtøj, så du finder den perfekte påklædning til alle festerne.

storybild

Har du prøvet at kigge ind i et tøjskab med bunker af tøj, men bare ingen festlige outfits, der får dig til at shine på julefrokostens dansegulv? Hvis du vil være bedre forberedt i år, kan du her finde inspiration til det perfekte julefrokost-outfit, der får dig til at stå helt skarp, når dansegulvet indtages.

Find årets julefrokost outfit her

Velklædt i sort
Fest og farver er ikke nødvendigvis den sikre kombination, når du er på jagt efter det perfekte festlook. Med et klassisk sort suit går du nemlig aldrig galt i byen. Det sorte suit er nemlig forbeholdt særlige lejligheder, så hvis du skal gøre det mest festligt, skal du trække i sort. Tilsæt skjorte, slips og klassiske lædersko og du er klar til at gå velklædt og veloplagt til fest

Strik med et twist
Hvis du vil prøve noget helt andet, kan du gå på jagt efter en lækker strik. Et stort hit i denne sæson er at kombinere strik og jakkesæt, hvilket tilsammen giver dig et superskrapt look, der passer til enhver fest! Tag for eksempel en lækker, tynd strik eller en blød rullekrave under din habitjakke, og du får et look, der stadig er klassisk med et lille twist. Prisen på strik varierer alt efter typen af uld, ofte vil en strik i cashmere være dyrest og en strik i merino uld er fx dyrere end en strik i lammeuld. Du finder altid en god pris, når du køber 2 strik på én gang i Magasin.

Husk prikken over i’et
Butterflies, slips og læderbælter hører med til det perfekte festlook. Så glem ikke disse sidste finesser. Det er dem, der skaber det perfekte julefrokost-outfit! Det rigtige slips kan gøre hele forskellen! Du kan også op- og nedtone dit look alt efter, hvilke sko du har på. En par klassiske lædersko gør dig til en gentleman, mens de hvide sneakers giver dig et mere casual, sporty look. Et par preppy strømper i fede mønstre og farver, og som lige anes under buksebenet, er bestemt også med til at sætte prikken over i’et.

Vil du have mere inspiration, så du kan møde velklædt op til julefrokosterne? Så besøg Magasins blog Ajour og se mange flere styles og outfits.

Flere annoncer