Annonce
05/09-16 11:02; Opdateret: 17/02-17 16:16

For første gang uden for USA: Vild tv-underholdning for hele familienFor første gang uden for USA: Vild tv-underholdning for hele familien

PREMIERE. Nu kan Danmark som første nation uden for USA opleve det intense og nyskabende koncept ’Team Ninja Warrior’.

I premieren på søndag kan du opleve Team Solar Eclipse og Team Sexy Chocolate, der her ses dyste mod hinanden. Se video i større format i vores videosektion Videoportal

Verdens vildeste forhindringsbane er tilbage på Kanal 5. Og i år er den endnu vildere. ”Team Ninja Warrior Danmark” er baseret på en amerikansk videreudvikling af det efterhånden legendariske ”Ninja Warrior”-koncept, der har gået sin sejrsgang verden over.

Modsat det oprindelige program, der handler om, hvor langt den enkelte deltager kan komme på forhindringsbanen, lægger ”Team Ninja Warrior” en ekstra dimension til den i forvejen vilde konkurrence.

I ’Team Ninja Warrior’ kæmper deltagerne ikke bare mod banen – de kæmper også mod hinanden. Deltagerne dyster mod hinanden i to hold ad gangen, hvor det vindende hold går videre i konkurrencen til der til sidst står tre hold i den endelige finale.

Læs mere om holdene og den svære forhindringsbane her

"På kanal 5 vil vi gerne stå for den vildeste og mest actionpacked underholdning. Seerne må gerne forvente, at programmerne udvikler sig, så de ikke bare er en gentagelse af sidste sæson.

Og det er virkelig lykkedes for os med det nye koncept. Konkurrencen er blevet hårdere og vores deltageres præstationer endnu mere imponerende.

Det er ufatteligt, hvad en menneskekrop kan præstere under sådan et pres, og det er topfascinerende at se på.

Samtidig får vi mulighed for at hylde de danskere, der virkelig gør sig umage, hvilket også fremover vil være en vigtig del, af det som kanal 5 vil stå for ," fortæller Maiken Wexø, der er programdirektør for Discovery Networks Danmark.

Når ’Team Ninja Warrior Danmark’ har premiere på Kanal 5 søndag den 4. september, bliver Danmark blot det andet land i hele verden (USA havde premiere på ’Team Ninja Warrior’ i januar), der får lov til at opleve konceptet.

Følg Louise og resten af Team Solar Eclipse, når de dyster om at vinde 'Team Ninja Warrior'.

12 af de deltagende hold har holdkaptajner, der prøvede kræfter med ’Ninja Warrior’-banen sidste år. Herudover er der også 12 helt nye hold med i kampen. På hvert hold er der to mænd og en kvinde.

Igen i år styrer Pelle Hvenegaard og Kian Fonoudi showets gang fra kommentatortårnet, hvor parret på den mest engagerede og medlevende måde kommenterer deltagernes kamp på Ninja-banen. Og da de begge prøvede kræfter med den oprindelige bane sidste år, ved de om nogen, hvilken råstyrke, der til.

På sidelinjen følger Christiane Schaumburg-Müller de kæmpende hold på banen tæt og står klar med enten sejrsjubel eller en skulder at græde på – alt afhængigt af, hvordan det går.

Hermed er der altså lagt op til, at ’Team Ninja Warrior Danmark’ kan blive en endnu mere eksplosiv oplevelse end den oprindelige succes ’Ninja Warrior’.

Vidste du...
...at det japanske tv-fænomen ’Sasuke’, der i sin tid satte nye standarder for sværhedsgraden af forhindringsbaner på tv, er det oprindelige koncept bag Ninja Warrior-programmerne. Det blev opfundet i 1997.

Kun fire personer har gennemført Ninja Warrior-banen i Japan. I USA har to deltagere formået at gennemføre ”American Ninja Warrior’. Og det er vel at mærke efter otte sæsoner og 113 episoder.

LÆS OGSÅ: Så vild er banen i nyt tv-program

LÆS OGSÅ: Sådan træner du til at blive en Ninja Warrior

LÆS OGSÅ: 4 træningsformer: Hvilken er den bedste?