Annonce
22/11-17 08:00; Opdateret: 05/12-17 09:00

Black Friday og Cyber Monday er de bedste dage at købe julegaver påBlack Friday og Cyber Monday er de bedste dage at købe julegaver på

Hvis du gerne vil spare en masse penge på dine julegaver, så er Black Friday og Cyber Monday perfekte dage at købe dem på. Og i Magasin kan du allerede starte tilbudsfesten natten mellem torsdag og fredag.

storybild

Kickstart julen
Black Friday stammer oprindeligt fra USA, hvor fredagen efter Thanksgiving er blevet betragtet som den uofficielle start på julehandlen.

Indtil for nylig var Black Friday et ukendt fænomen i Danmark, men i de senere år har mange danskere i den grad taget begrebet til sig, og det har gjort Black Friday konceptet til et kæmpehit.

Læs mere om de mange tilbud i Magasin, og find dine julegaver her

Black Friday er blevet en kærkommen lejlighed til at kickstarte julen og få styr på julegaver, værtindegaver, kalendergaver, mandelgaver og selvforkælelsesgaver i god tid, så julen kan nydes i ro og mag.

Den mystiske og elegange farve
Sort er farven, der skaber en stemning af mystik og stil. Lad Black Friday inspirere dig til at ”gå i sort”, når du shopper til dig selv og dine nærmeste. En sort dug, en sort tekande eller en sort vase på bordet skaber en elegant stil i boligen.

Også når det gælder det perfekte outfit til julens mange fester, giver sort et ekstra pift til stemningen. Det sorte suit er forbeholdt særlige lejligheder, så skal du følge traditionerne, skal du gå efter det. For kvinderne er den sorte cocktail-kjole altid en klassiker og sikker vinder. Skal du investere i nyt lingeri, er den sorte farve et perfekt valg. Det oser af mystik, klasse og elegance.

Vildere, sortere, Magasin
I år bliver Black Friday endnu større i Magasin, der allerede skyder festlighederne i gang med masser af vanvittige timetilbud og spændende konkurrencer natten mellem torsdag den 23. november og fredag den 24. november, hvor Magasin i Aarhus, Lyngby og på Kgs. Nytorv vil have åbent fra kl. 00.00.

Alle Magasins forretninger har åbent frem til kl. 24.00 fredag den 24. november, og hele weekenden igennem vil der være super gode priser på masser af brands.

Læs mere om de mange Black Friday tilbud her

Flere annoncer