Annonce
13/12-17 08:00; Opdateret: 27/12-17 13:36

Disse 4 julegaveidéer er sikre vindere til kvindenDisse 4 julegaveidéer er sikre vindere til kvinden

Er du helt klar til jul? Eller mangler du stadig at få købt gaven til kvinden i dit liv? Don’t panic! Vi guider dig til sikre julegavekøb, så du kan være sikker på at finde den perfekte julegave.

storybild

Mangler du en sidste-øjebliks-gave til kvinden i dit liv? Så er lingeri altid et hit. Foto: Magasin.

Du har haft det i baghovedet en måneds tid, og nu er det snart for sent. Men fortvivl ej. Du kan stadig nå at finde den vigtigste gave af dem alle. Magasins ”ude-i-absolut-sidste-øjeblik”-julegaveguide kommer dig selvfølgelig til undsætning, så du får styr på, hvilke gaver du skal købe i sidste øjeblik og samtidigt redder julefreden. Det skal gå stærkt, læs guiden, sluk så computeren og løb!

Få inspiration til dine sidste julegaveindkøb her

Duftende glæde

Ligesom klæder skaber folk, så kan en lækker duft også sende et stærkt signal til omverdenen – noget de fleste kvinder værdsætter. Så måske du skulle overveje at overraske din kæreste med en duft, der slår benene væk under hende? Hvis du er i tvivl om, hvad hun kan lide, kan du lure lidt på, hvad hun sædvanligvis har stående i skabet eller spørge hendes veninder til råds.

Prøv at holde dig i nogenlunde samme skala, som de dufte, hun normalt går med. Hvis hun eksempelvis er mest til friske og lette blomsterdufte, så vil en kraftig, tung og krydret parfume, måske være i overkanten.

Foto: Magasin

Lingeri der skaber glæde

Vil du score titlen som årets julegaveshopper i familien, så overvej at gå en tur i lingeriafdelingen. Med et lækkert stykke lingeri er du sikker på at skabe glæde på den store aften. De mange forskellige modeller og størrelser kan dog afskrække selv den mest garvede julegaveshopper, og det kan være svært at vide, hvad man skal gå efter.

Der er ingen grund til at droppe det fine undertøj, for med lidt forberedelse kan du gøre juleshoppingen noget mere smertefrit. Inden du tager afsted, så sørg for at have kigget lidt i din kærestes undertøjsskuffe. Her kan du nemlig se hendes BH- og trussestørrelse og samtidig få en fornemmelse af den stil, hun godt kan lide. Når du er i butikken, så få hjælp af ekspedienterne. De har vejledt et hav af usikre mænd før dig, og for dem findes der ingen dumme spørgsmål.

Foto: Magasin

Den ultimative kærlighedserklæring

Få ting kan få en kvindes øjne til at funkle, som når hun opdager den lille firkantede æske under træet med glitrende papir og sløjfe. Her er du oppe i den absolutte superliga, når det gælder julegavemesterskabet – uanset om den gemmer på en halskæde, ring, øreringe eller armbånd.

Du går aldrig galt i byen, hvis du går efter et unikt og tidsløst smykke så som guldringe, små ørenringe eller kæder med et enkelt vedhæng. Du kan også gå den mere vovede vej og slå dig løs med farverige sten, store armbånd og vilde creol-ørenringe.

Foto: Magasin

Dejlige detaljer

Det er detaljen, der tæller: Den lille taske, der fuldender looket. Eller et par sko, der redder hele outfittet. Alle accessories er højt elskede items for de fleste kvinder, og derfor kan du roligt slå dig løs i smukke sko, skønne lædertasker, skindpunge, silketørklæder eller en smart hue. Alt sammen items, som hun vil elske at pifte sit outfit op med.

Har du brug for at blive lidt mere sikker på julegaven, så find meget mere inspiration på vores blog Ajour, eller kom ind i Magasin og få hjælp til dine julegaveindkøb.

Foto: Magasin

Flere annoncer