Annonce
06/12-17 08:00; Opdateret: 19/12-17 16:44

Her er dette års 5 mest geniale julegaver til boligenHer er dette års 5 mest geniale julegaver til boligen

En smuk vase til mor, et lækkert skærebræt til veninden eller en stempelkande til kæresten? Alle elsker gaver, der kan forny, inspirere og glæde i hjemmet. Se de mest populære her.

storybild

Arkivfoto: Scanpix

Hvad giver man i julegave til konen, kæresten eller moren, der har alt? Alle har prøvet at mangle den helt perfekte idé, der med sikkerhed vil glæde ens kære. Med boliggaver kan du være helt sikker på at gøre familie og venner glade. Det geniale ved dem er, at de både skaber hygge og stemning i hjemmet, og at de ofte kan bruges til noget.

Hvis du endnu ikke har besluttet, hvad du skal give, så vil julegaver til boligen derfor være et sikkert valg. Samtidig er gavejagten smertefri, da mulighederne er uendelige, hvilket gør det nemt at finde noget lækkert. Vil du følge boligmoden, så vælg en gave i de dybe farver og materialer som velour, strik, keramik og træ. Du går dog heller ikke helt galt i byen, hvis du vælger de klassiske og tidsløse favoritter. Bliv inspireret til gaveindkøbet her, hvor vi har fundet fem sikre julegaver, der både er flotte og praktiske og sikre vindere under juletræet.

Få mere inspiration til dine julegaver her

Godt grej til køkkenet

Til ægte feinschmeckere går kun det bedste an. Giv dem, der elsker at svinge gryderne og røre i skålene, noget lækkert køkkengrej. De ved om nogen, at potter og pander i høj kvalitet kan gøre hele forskellen. Vælg for eksempel en lækker gryde i sort eller stål i høj kvalitet. Du kan også vælge en gryde i kobber, der også giver et flot look til køkkenet. Lækre køkkenmaskiner, kokkeknive og skærebrætter er også perfekte julegaver, der helt sikkert vil skabe begejstring i hjemmet.

Steel in style

Efter en tid med kobber og messing er rustfrit stål blevet det dominerende metal i indretningen. Georg Jensens smukke produkter er evige og tidsløse favoritter, som vil glæde enhver boligelsker. De populære Cobra lysestager er klassiske og enkle og skaber en lækker stemning i boligen og et smukt udtryk til stuen. De vil uden tvivl vække begejstring under juletræet.

Alt til det smukke bord

Når bordet er dækket flot op, smager maden bare lidt bedre. Tykke duge, flotte tallerkener, kvalitetsbestik og elegante vinglas gør middagen særlig lækker, men til hverdag vil fint service også blive værdsat. De populære glas fra Frederik Bagger bringer en lækker cocktailstemning fra 1950’erne ind i boligen og giver et elegant look til bordet. Skal gaven være klassisk og tidsløs, så er det muselmalede stel fra Royal Copenhagen særligt fint.

Plaider og puder der varmer

Vamsede, uldne plaider og bløde puder i lækre materialer kan gøre enhver mor, bror eller kæreste varm om hjertet på den store aften. Gå for eksempel efter Klippans lækre plaider i lamme- og merinould, som både er smukke og dejlige varme. Et andet hit er fine puder i mørke farver, der skaber dybde og varme i boligen og rammer tidens tendens perfekt.


Kaffeelskerens favoritter

Hvis den, du skal forkæle juleaften, er en rigtig kaffeelsker, er der mange gode muligheder for at ramme rent plet med en fantastisk gave. Det er måske ikke så dekorativt, men til gengæld er en ekstraordinær god kop kaffe den rene luksus i hverdagen. De klassiske kaffemaskiner fra Moccamaster, stempelkander og kaffebryggere fra Bodum, den populære kaffekværn fra Wilfa eller espressomaskinen fra Nespresso vil alle give en god kvalitetsbrygning, der sender kaffeelskeren i mokkahimlen.

Vil du have endnu mere inspiration til dine julegaver, så besøg Magasins blog Ajour, hvor du kan finder masser af inspiration til julens gavehit til både venner og familie.

Flere annoncer