Annonce
15/11-17 08:00; Opdateret: 23/11-17 13:02

Hjælp – hvad skal jeg tage på til julefrokosten?Hjælp – hvad skal jeg tage på til julefrokosten?

Julens fester er den perfekte anledning til at klæde sig ekstra fint på. Men skal du kaste dig over glimmer, blonder, velour eller den sikre, lille sorte? Her guider vi dig igennem alle looks, så du kan blive klar til festlighederne.

storybild

Det er ikke altid nemt at finde det rigtige sæt tøj til julefrokosten, men her får du inspiration til, hvad denne sæsons mode er. Arkivfoto: Scanpix

Julens fester er den perfekte anledning til at klæde sig ekstra fint på. Men skal du kaste dig over glimmer, blonder, velour eller den sikre, lille sorte? Hvis du ikke har helt styr på det, guider vi dig igennem alle de festlige looks, så du kan blive klar til festlighederne.

Få inspiration til vintersæsonens mode her

Luksuriøse materialer og masser af farver og mønstre
Giv dit outfit et touch af luksus og glamour. En af sæsonens helt store tendenser er nemlig lækre, luksuriøse materialer som tyk velour og shiny silke. Hvis du sætter det sammen med tidens andet store hit, nemlig farver og mønstre, giver det et ekstra lækkert udtryk, og du kan tage til fest og funkle som en stjerne.

Gulvlangt blomsterhav
Hvis du altid vælge den lille, sikre sorte kjole til julefrokosten, er det på tide at tage chancer og lade den hænge i skabet. I år de lange maxikjoler nemlig et stort hit her i julen, hvor du skal være ekstra fin. Og så er de virkeligt rare at have på! Dans ud i natten i florlette stoffer og med de fineste blomsterprint – et look, der oser af feminin power og gør dig helt klar til julefrokosten.

Glimmer og glitter
Hvad passer bedre til julen end kjoler, der ikke sparer på funklende pallietter, glimmer og glitrende stoffer. Udnyt chancen og slip din indre prinsesse løs. Hop i en festkjole, der glitrer og glimrer og tilsæt et par høje hæle, og du er klar til at indtage julefrokosten.

Vil du have endnu mere inspiration til julens festlooks, så besøg Magasins blog Ajour, hvor du kan finde endnu mere inspiration til julens fester, makeup og læse spændende artikler om tidens trends og tendenser.


Flere annoncer