Annonce
13/10-16 00:00; Opdateret: 17/02-17 16:15

Her er 3 af tidens hotteste træningsformerHer er 3 af tidens hotteste træningsformer

TRÆNING. Flere af deltagerne i ’Team Ninja Warrior Danmark’ træner på nye, populære måder. Vi giver dig et overblik forud for aftenens semifinale.

storybild

I Calisthenics bruger man kun sin egen kropsvægt og byens rum til at træne med.

Bouldering og klatring:

Op på en klatre- eller klippevæg uden reb og sele. Det er i korte træk, hvad bouldering går ud på. For ikke at være i fare, klatrer udøverne derfor i relativt lav højde, og der er ofte meget fokus på at klare teknisk og fysisk svære forhindringer.

Noah Seir fra Team No Gravity, der i aftenens semifinale møder Team Pacman, er faktisk tredobbelt danmarksmester samt nordisk mester 2015 i bouldering.

Og faktisk er han ikke den eneste mesterboulderer i semifinalen: Team Superman, der skal stå over for Team Legebørn i semifinalen, har nemlig Siri-Anna Roswall, der også vandt DM i år, med på holdet.

Læs mere om alle de forskellige træningsformer her

Udover bouldering er andre former for klatring også blevet populære i Danmark og i udlandet på det seneste. Det kan de tre færøske deltagere fra Team Søpapegøje, der i aften møder Team Legebørn, vidne om. De kender nemlig hinanden fra at have klatret sammen.

Calisthenics:

I flere storbyer over hele verden er træningsformen calisthenics, hvor man kun træner med sin egen kropsvægt, vundet frem over de seneste år. Træningsformen bliver ofte dyrket i byrum som udendørs træningsanlæg eller legepladser, hvor udøverne har droppet vægtene til fordel for i stedet at øve styrke og balance med egen kropsvægt.

Når Team Solar Eclipse i aften møder Team Søpapegøje er det med Hodja Berlev, der træner calisthenics til daglig, som holdkaptajn.

Obstacle Course Racing:

Denne træningsform er bedre kendt under forkortelsen OCR og er en voldsomt udfordrende form for forhindringsløb. Over hele verden har denne form for træning haft en eksplosiv vækst, og også i Danmark har man kunne se populariteten, da der nu bliver afholdt flere forskellige løb årligt på dansk grund.

Patrik Wozniacki, holdkaptajn på Team Pacman, har trænet op til deltagelsen i ’Team Ninja Warrior Danmark’ ved at dyrke OCR i Toughest Lab i Malmø.

Læs mere om Team Ninja Warrior Danmark her

Se, om det er parkour eller en gymnast, der vinder kampen i videoen.


LÆS OGSÅ: Ny ekstrem trend indtager hele Danmark

LÆS OGSÅ: 4 træningsformer i kamp: Hvilken er den bedste?

LÆS OGSÅ: 4 kropsdele, du skal træne for at kunne gennemføre

LÆS OGSÅ: Video: Se verdens formentlig sværeste forhindringsbane

LÆS OGSÅ: For første gang uden for USA: Vild tv-underholdning for hele familien

Flere annoncer