Annonce
31/10-17 10:40; Opdateret: 14/12-17 15:29

Apple-ekspert: Derfor er den nye iPhone 8 bedreApple-ekspert: Derfor er den nye iPhone 8 bedre

Mange Apple-fans går rundt og overvejer, hvilken smartphone de skal købe, og det kan være svært at vælge. Men her kommer årsagen til, at den nye iPhone 8 er værd at bruge sparepengene på.

Et af de nyeste skud på stammen fra Apple, iPhone 8, udkom i september, og her er Humac-medarbejderen Alberts bud på, hvorfor den er værd at eje.

Design og kamera

Designet på iPhone 8 er lige så stilrent, som man er vant til fra Apple. Overfladen er i glas med en rustfri stålkant, og så er den blevet mere vand- og støvafvisende.'

Derudover er der kommet forbedringer til kameraet. Nye sensorer giver skarpe billeder og med den indbyggede billedstabilisator, er man sikker på, at slørede billeder hører fortiden til.

Mere brugervenlig

Endnu en af de fede features er, ifølge Albert, at hvis man løfter telefonen, starter den automatisk op - og man kan nemt og hurtigt åbne skærmen med touch-id ved at trykke på hjem-knappen.

Fast og wireless charging

Med den nye mulighed for ”fast charging” kan man oplade den nye iPhone 8 til ca. 50% på bare en halv time*. Så behøver du ikke at vente i flere timer på, at telefonen er helt opladet.

Vil du have mulighed for trådløs opladning, er laderen ekstra tilbehør og koster fra 300 kr.

*Kræver 29W, 61W eller 87W lader samt USB-C til lightning kabel


Konkurrence:

Heldigvis har du nu muligheden for at eje den nye iPhone 8, uden selv at skulle punge ud. For at deltage i konkurrencen skal du sende en SMS med "HUMAC" til 1272, så får du tilsendt et link, hvor du skal ryste din mobil for at åbne præmieboksen. Hvis du er så heldig at skrabe tre af de samme felter, vinder du præmien..

Og vinder du ikke i dag, har du muligheden for at deltage i konkurrencen helt frem til d. 24. november, hvor du kan vinde vilde præmier, såsom det nye Apple Watch Series 3, iPhone 8, Apple TV, Beoplay H9 høretelefoner og helt eksklusivt også en iPhone X.

Flere annoncer