Annonce
19/03-17 13:15; Opdateret: 08/09-17 15:21

Sådan slipper du for at bruge tid på computeropdateringerSådan slipper du for at bruge tid på computeropdateringer

DIGITALT. Manglende softwareopdateringer kan være et irriterende element, der gør computeren langsom, men et dansk firma tilbyder at tage sig af opdateringerne for dig.

storybild

Computerproblemer er grunden til stor irritation, men er også en tidsrøver. Et dansk firma har specialiseret sig i at hjælpe dig med alle dine it-udfordringer.

Den teknologiske udvikling i dag går så stærkt, at det til tider kan være svært at følge med. Styresystemer, antivirusprogrammer og mange af alle de andre programmer på din computer kræver i tide og utide at blive opdateret, og vælger man at ignorere opdateringerne, kan det nemt føre til, at der er visse funktioner, der bliver sat ud af drift på computeren.

Men der er imidlertid råd for dette problem.

Dem, der enten ikke ønsker selv at tage stilling til opdateringerne, kan nemlig benytte sig af firmaet Duka, hvis mål er at gøre det nemt at færdes i den digitale verden.

Få hjælp til dine it-problemer her

Her kan man købe både computere, telefoner og tablets, der er sat op til at kunne tages i brug med det samme uden besvær.

Og opdateringer sørger Duka for at se til løbende for brugerne, så det aldrig bliver en hovedpine, de skal forholde sig til.

Ud over opdateringer gør Duka livet nemt i flere aspekter af den daglige brug af digitale medier. Har man behov for hjælp, er der nemlig en særligt omfattende kundeservice, der skal gøre brugernes liv så nemt som muligt.

Vi kender alle sammen det øjeblik, man har lyst til at smide computeren ud af vinduet, fordi det ikke virker.

Her kan der stilles spørgsmål om alt fra teknik til konkrete programmer, og de hjælper også, hvis man har problemer med e-Boks, NemID tilslutning af printer eller endda med bestilling af varer på nettet – alt, som du har brug for hjælp til.

Du man kan vælge mellem forskellige pakker, alt efter hvor meget support, man ønsker. På denne måde sørger Duka for både telefonsupport, opdatering af programmer, virusbeskyttelse, e-mail og et brugervenligt program med indbygget hjælp.

I takt med, at telefoner og tablets er blevet udviklet til et niveau, hvor de kan det samme som små computere, er opdateringsproblematikken og udfordringen med at gennemskue systemer og programmer fulgt med. Men også her hjælper Duka kunderne.

Deres service er nemlig tilgængelig på både computer, telefoner og tablets. Man kan med andre ord samle alle sine digitale enheder her, så du slipper for at bruge unødvendig tid på irritationsmomenter som opdateringer.

Det er muligt at se mere om Duka, deres produkter og servicepakker på Dukapc.dk.