Annonce
31/07-17 10:10; Opdateret: 08/09-17 15:20

Hold ferie, og lad professionelle styre din IT-sikkerhedHold ferie, og lad professionelle styre din IT-sikkerhed

DIGITALT. Når du køber en PC fra Duka kan du være helt sikker. Kaspersky virusprogram beskytter din computer fra virus og lader dig slappe af og nyde sommerferien.

storybild

Oftest, når man køber en ny computer, bliver den leveret uden programmer, så man først skal til at købe dem, inden man kan komme igang. Med Duka Pro er alt, du skal bruge, installeret i forvejen, og du kan gå i gang med at bruge din computer, så snart du har den i dine hænder. Arkivfoto Scanpix

Nødvendige programmer
Mange kender nok følelsen af at have købt en helt ny computer, men komme hjem og finde ud af, at man har behov for at investere i flere programmer og tage stilling til en hel masse spørgsmål omkring opdateringer, før man kan bruge den, som man gerne vil.

Køber man Duka Pro, kommer computeren imidlertid helt sat op, så den er klar til brug fra første opstart. Det indebærer Office 365, som er en af de programpakker, de fleste folk har brug for, men som sjældent følger med en ny computer.

Du kan med andre ord bruge skriveprogrammet Word og regnearksprogram Excel lige med det samme.

Læs mere om fordelene ved Duka Pro her

Antivirus
På det seneste har der været flere historier om, at virusprogrammer krypterer folks filer og holder dem som ’gidsel’, til de har betalt en løsesum. For at beskytte sig mod den slags, er det naturligvis en god idé at have et antivirusprogram installeret på sin computer.

Med Duka Pro er der allerede installeret et på computeren, fra man køber den, og det er ikke hvilket som helst antivirusprogram. Kaspersky er nemlig en af de primære udbydere af antivirus-software i verden. Og de har netop specialiseret sig i blandt andet at komme den førnævnte form for virus til livs, så alle dine filer og data på computeren er helt sikre.

Har du ikke et ordentlig antivirusprogram, kan din computer hurtigt blive inficeret, som gif'en her eksemplificerer.

Forældelse
Udviklingen på det digitale område går lynhurtigt i disse år. Og da det kan være en dyr affære at skulle udskifte sin computer med få års mellemrum, har Duka Pro en løsning. Man kan nemlig leje sin computer i stedet for at købe den, og gør man det, bliver den udskiftet hvert tredje år, så man slipper for at skulle have den store pengepung op af lommen.

Kundeservice
Når man har problemer med computeren, vil man for det meste gerne have hjælp med det samme. Det vil sige, at det godt kan være en irriterende oplevelse, hvis man pludselig finder ud af, at man skal betale ekstra for at få support, hvilket man er nødt til flere steder. Hos Duka er kundeservice imidlertid en del af pakken, og de ansatte sidder klar til at hjælpe med brugernes problemer alle hverdage og lørdage. Helt uden ekstra betaling.

Backup
Det er en rigtig god idé at have en sikkerhedskopi af ens data, men det er ikke alle, der ligger inde med en ekstern harddisk. Og sådan en kan sagtens koste mange penge, hvis man altså ikke har investeret i Duka Pro, som løbende sørger for, at der bliver laet backup af din harddisk.