Annonce
25/04-17 11:59; Opdateret: 08/09-17 15:21

Flere danskere har fået deres egen it-afdelingFlere danskere har fået deres egen it-afdeling

DIGITAL. Tjeneste med ekstremt omfattende it-support gør det nu nemt for alle at bruge computer, telefon og tablet.

storybild

Nu kan du få din egen it-afdeling til at hjælpe dig med alle dine computerproblemer derhjemme.

De fleste kender til it-afdelinger på arbejdspladser, hvor man altid kan henvende sig, hvis ens computer, tablet eller telefon ikke virker, som den skal. Der er imidlertid også mange, der kender til følelsen af at savne sådan en hjælp, når man sidder derhjemme med it-problemer, man ikke selv kan løse. Men faktisk er der allerede nu danskere, der har deres egen ’it-afdeling’ derhjemme.

Læs mere om, hvordan du får din egen it-afdeling her

Firmaet Duka specialiserer sig nemlig i at gøre den digitale verden så nem og overskuelig som muligt. Det vil sige, at alle og enhver kan købe computere, tablets og telefoner, der bliver leveret klar til brug uden besværlige mellemregninger.

Derudover følger der en omfattende serviceordning med produkterne – en serviceordning, der minder om den klassiske it-afdeling, man kender fra arbejdspladser.

Brugerne skal med andre ord ikke bekymre sig om sikkerhed, irriterende opdateringer eller at have problemer, de ikke kan finde løsningen på, da Dukas kundeservice er klar til at hjælpe, uanset om spørgsmålene er store eller små.

Og Dukas hjælp strækker sig uden tvivl ud over den almindelige kundesupport, når man køber elektronisk udstyr. Hvor man normalt kun benytter sig af kundeservice, hvis der er noget galt med ens produkt, kan man her få hjælp til alle spørgsmål, man kunne have.

Med DukaPC kan du altid få hjælp til dine computerproblemer med hos deres kundeservice.

Det vil sige, at man både kan spørge ind til tekniske udfordringer og specifikke programmer – offentlige såvel som private. Duka kan endda give anbefalinger til gode apps og hjælpe kunderne med at installere dem.

Firmaet har desuden inddelt it-hjælpen i forskellige typer serviceordninger, så man ikke behøver betale for mere, end man har brug for.

Så uanset om det er hjælp til apps på tabletten, teknik på computeren eller noget helt tredje kan man skræddersy en support-løsning, der passer perfekt og altid kan komme til undsætning, hvis man har behov for det.

Det er muligt at læse mere om de forskellige ordninger, produkter og priser fra Duka på Dukapc.dk.