Annonce
17/10-17 09:28; Opdateret: 19/10-17 09:04

Video: Er Daniel Hoff jaloux på Skinz?Video: Er Daniel Hoff jaloux på Skinz?

Skinz blev i denne uge nomineret til en Danish Music Award i kategorien ”Årets Nye Danske Navn”, og Daniel Hoff har været ude og interviewe kunstneren om nomineringen.

I ovenstående video kan du se Skinz og Hoffe snakke om DMA-nomineringen og forskellige højdepunkter fra Skinz’ seneste år. Der er ikke noget at sige til, at Hoffe måske virker en smule jaloux.

Skinz har haft et år med fart påog fået platin for kæmpehittet ”Jeg Har En Pige”, optræden på Grøn Koncert, nominering til The Voice Prisen og ikke mindst en omfattende club-turné rundt i hele landet.

Med den fart, Skinz har haft, er det heller ingen overraskelse, at hans nyeste single ”Jaloux” i øjeblikket befinder sig på hitlisterne. Med denne dugfriske single lukker Skinz op for posen med ren ’ear candy’.

Det groovy beat danner rammen for et flydende flow af lyrik med lumre undertoner og one-liners i bedste Skinz-stil. Det resulterer alt sammen i en vanedannende vibe, og Skinz formår med singlen at flytte festen ind i sovekammeret.

Lyt til Skinz' single ”Jaloux” her

Skinz bliver interviewet af Daniel Hoff i videoen, hvor Skinz bl.a. fortæller om sin nominering til DMA og sin nye single "Jaloux". Foto: Warner Music