Annonce
12/12-17 07:10; Opdateret: 27/12-17 15:45

Liste: Her er årets 15 bedste gadget julegaverListe: Her er årets 15 bedste gadget julegaver

Her får du vores inspirationsliste med 15 idéer til årets julegaver for enhver smag. Så skulle du være i tvivl om, hvad du skal købe, kan du bare læse videre.

storybild

Hvilke julegaver skal man købe til sin kære? Hvert er giver det udfordringer at finde den rigtige gave, men her får du en kæmpe gaveguide, så du ikke behøver at lede længere. Arkivfoto: Scanpix

5 gaver til Appleholikeren

Griffin iTrip Clip
Set til 179 kr. på www.griffin.com
Ikke engang julemanden kan give iPhone-ejere et hovedtelefonstik. Men det kan Griffin med denne Bluetooth-dongle, der kan tilsluttes ethvert gammelt, men godt sæt kablede hovedtelefoner, så de passer til de nyeste iPhones.

Anker PowerPort QI 10W
Set til 199 kr. på www.mytrendyphone.dk
De nyeste iPhone-modeller kan oplades trådløst, men Apples egen trådløse oplader kommer først i 2018. Heldigvis findes der utallige alternativer – blandt andet modellen fra Anker, der uden problemer oplader både iPhone X og iPhone 8-modellerne.

Steelseries Stratus
Set til 449 kr. på www.power.dk
Her er controlleren, der kan tilsluttes både iPhone, iPad og – ikke mindst – Apple TV, så man kan få en gedigen konsoloplevelse. Stratus har genopladeligt batteri, der rækker i 40 timer; nok til både første og anden juledag.

Susan Kare ikonplakater
Fra 650 kr. på www.kareprints.com
Du kender måske ikke navnet Susan Kare, men du kender hendes arbejde. Hun er nemlig den kunstneriske kraft bag ikonerne på den allerførste Mac-computer. Plakaterne fås i et væld af varianter, der alle er individuelt signerede af kunstneren.

Apple TV 4K
Set til 1.389 kr. på www.power.dk
Den seneste inkarnation af Apples tv-boks er 4K-tv’ets bedste ven. Med mulighed for at streame bl.a. iTunes og Netflix i funklende 4K-kvalitet – og HBO Nordic, Viaplay, DR og alle de andre i den vante gode HD-kvalitet, gør det din tv-oplevelse meget bedre.

De 5 bedste gaver til musikelskeren

Kygo E4/600
Set til 599 kr. på www.power.dk
Lækkert designede in-ear hovedtelefoner med Bluetooth-forbindelse, så du ikke skal rode med kabel fra mobilen til ørerne. På kablet er der monteret både fjernbetjening og mikrofon, så du kan besvare opkald. De har op til seks timers batterilevetid.

U2: Songs Of Experience Deluxe Box Set
Set til 660 kr. på www.dvdoo.dk
Efter et par års pladetræthed er irske U2 tilbage i storform med albummet Songs Of Experience. Her er et super deluxe box set med to vinylplader, cd-skiver, bog og plakater pakket pænt ind i en hårdfør papæske. Få den mens du kan.

B&O Play Beoplay M3
Set til 2.240 kr. på www.power.dk
M3 er den mindste i B&O Plays multirumsserie af højttalere – men den kan snildt spille stuen op. M3’eren kan afspille musik via Bluetooth eller wifi, og den kan fungere alene eller i samarbejde med andre B&O Play-multirumshøjttalere.

Bose Companion 20
Set til 1.918 kr. på www.power.dk
Computere har sjældent god lyd, men det kan dette sæt fra Bose ændre. Selv uden subwoofer kan Companion 20 fylde et helt rum med god lyd, takket være Boses TrueSpace-teknologi. Lyden styres nem fra en lille puck, der også har stik til eksterne enheder.

Sony WH1000XM2 hovedtelefoner
Set til 2.999 kr. på www.power.dk
Trådløse over-ear hovedtelefoner med indbygget aktiv støjdæmpning, der fjerner alle unødige lydgener. Tilpasset lydstyring registrerer automatisk din aktivitet som f.eks. når du rejser, går eller venter. Op til 30 timers levetid på en opladning.

5 gaver til kaffeelskeren

World Atlas Of Coffee
Set til 50 kr. på www.saxo.com
Fra høsten af bønnerne til detaljer om ristningen; denne bog er smækfuld af nyttig og interessant viden om kaffe. Bogen er skrevet af den prisvindende barista James Hoffman og vil med garanti begejstre enhver kaffe-aficionado.

Arne Jacobsen Espresso Skeer
Set til 129 kr. på www.georgjensen.com
Designet i 1957 og udført i mat rustfrit stål; Arne Jacobsens espressoskeer er god stil på kaffebordet – rendyrket dansk design til det mest kaffedrikkende folkefærd i verden.

Melitta Cremio 2 Mælkeskummer
Set til 449 kr. på www.power.dk
Den ledningsfri mælkeskummer producerer varmt mælk, varmt eller koldt mælkeskum på blot to minutter, perfekt til at lave en latte, cappuccinno, varm chokolade eller milkshakes. Et must-have til kaffe-elskerens hjem.

Moccamaster KB856AOPS
Set til 1.349 kr. på www.power.dk
Moccamaster er den ikoniske kaffemaskine til den utålmodige kaffedrikker – den bygger ti kopper på bare seks minutter. Desuden har den optimal bryggetemperatur på mellem 80°C–85°C, så det bedste trækkes ud af bønnerne.

Nespresso Creatista Plus
Set til 3.599 kr. på www.power.dk
Espresso uden al videnskaben om pumpetryk, stampning og temperatur – put en kapsel i maskinen og vælg mellem espresso eller lungo. Creatista har endda fuldautomatisk steamer, så du kan skumme mælken.