Annonce
29/03-16 16:42; Opdateret: 06/06-16 10:53

Første køretur med DriveNow: Er bilen tændt?Første køretur med DriveNow: Er bilen tændt?

Hvilken rejse er sjovest at skrive hjem om? Rejsen, hvor intet veg fra planen – eller rejsen, der endte i et tragikomisk inferno af flyforsinkelser, dårlig mad og ditto maver?

storybild

Den største læseoplevelse ligger naturligvis i andet scenarie, og med det in mente: Hvordan fortæller man om et produkt, der var præcis så godt som lovet?

Med DriveNow’s app i hånden fandt vi en Bybil bare tre gader fra vores egen adresse, men selv uden mobilhjælp, var vi stødt på en af de let genkendelige BMW’er, for man finder 400 af slagsen i hele København. Ved blot at holde vores kundekort op foran kortlæseren i forruden, fik vi adgang til bilen, der både stod og duftede som ny.

“Er den tændt,” spurgte vi hinanden i sjov, da vi startede bilen: BMW i3 er elektrisk og siger derfor stort set ikke en lyd, når man kører i den. Så mens vi havde tilkoblet en smartphone til anlægget for at overdøve stilheden, sad vi og følte os godt tilpas over ikke bare at skåne miljøet ved at være en del af DriveNow’s Bybilskoncept, men også i kraft af at DriveNow’s biler ikke udleder CO2.

Vi nåede frem til vores aftale hurtigt, billigt og bekvemt – da der var under 30 km. tilbage i strøm, stillede vi Bybilen til opladning ved en ladestander og fik 20 minutters gratis kørsel som tak.

Tilmeld dig nu og få 30 min. fri kørsel


Flere annoncer