Annonce
10/08-15 14:49; Opdateret: 25/08-15 12:43

Nyd friheden på en kør-selv-ferie til NorgeNyd friheden på en kør-selv-ferie til Norge

Ønsker I mere fleksibilitet på jeres ferie, så kan I nu prøve et EventyrCruise til Norge med DFDS Seaways.

storybild

Oplev Norges smukke fjorde og fjelde på jeres egne præmisser med en kør-selv-ferie med DFDS Seaways fra København - Oslo, så I når bekvemt frem til jeres feriemål.

Norge er med sin storslåede natur et helt perfekt sted at holde sommerferie, hvor I kan tage fjeldvandring, kanotur, cykelferie eller nogle af Norges mange andre fantastiske muligheder for aktiv ferie som f.eks. golf og fiskeri.

Læs mere om tilbuddet her

Pris fra 399,- pr. person København-Oslo ved en 4 pers. og bil

Kør selv ferie i Norges flotte natur. Du bor godt overalt i Norge. Vælg mellem alt fra storbyliv, skønne campingpladser til charmerende højfjellshoteller. Der er så meget at opleve i Norge, at det ikke altid er nok at besøge et enkelt sted. Oplev Norge på egen hånd med den fantastiske natur og de imponerende fjordlandskaber.

Køb tilbuddet nu

Prisen er inkl. skibsrejse enkelt vej, 1 nat i indvendig 4-køjes kahyt og transport af én bil. Tur/retur fra 798,- pr. person.

Servicetillæg: kr. 150,- pr. bestilling på telefon eller ved personlig henvendelse, kr. 75,- i onlinebookingtillæg ved bestilling online. Priseksempel er ved afrejse i 2015.

LÆS OGSÅ: Nyd et MiniCruise for hele familien

LÆS OGSÅ: Romantisk MiniCruise for 2 personer

LÆS OGSÅ: Rejs til Oslo på et CityCruise inkl. hotelophold

Hvad tænker du..?
Flere annoncer