Annonce
29/06-15 00:00; Opdateret: 10/08-15 10:35

Nyd 3 idylliske dage på Sallingsund FærgekroNyd 3 idylliske dage på Sallingsund Færgekro

Sallingsund Færgekro ligger på Mors i en pragtfuld natur helt ned til Sallingsund. Kroen har bevaret sin hygge og charme, selvom der tilbydes alle moderne faciliteter.

Bildstrecke im Grossformat »

Sallingsund Færgekros navn stammer fra tidernes morgen, hvor der stadig var færger, der sejlede til og fra Mors og selvom kroen har eksisteret siden 1600-tallet, mangler der intet i form af komfort.

Kroen ligger idyllisk placeret med omkringliggende skov og udsigt lige ud til sundet, hvor man kan tage lange gåture langs stranden eller tage en dukkert, når sommersolen bliver for varm.

Læs mere om tilbuddet her

Kroen er for nylig restaureret og fremtræder i dag som et moderne 4-stjernet hotel og har en speciel atmosfære og hygge over sig, man vil opleve ved et besøg. Lokalerne, de spændende dekorationer, dejlige værelser, pragtfulde omgivelser og natur og sidst, men ikke mindst – det servicemindede personale vil danne en perfekt ramme om et godt ophold.

Lige nu kan har vi et specielt tilbud til vores læsere til kun kr. 1.195,- pr. person i dobbeltværelse. Dermed sparer I kr. 400,- pr. person

Tilbuddet indeholder:
2 x overnatning med udsigt over Limfjorden
2 x morgenbuffet
2 x 2 retters midag
1 x billet til Jesperhus Blomsterpark eller sejltur fra Nykøbing til Fur i perioden den 10. juli - 7. august 2015
Kaffe & te på værelset

Modtag dit tilbud her

Ankomst alle ugens dage i 2015. Pris ved enkeltværelse kr. 1.595,-. Barn under 11 år i ekstra opredning er til halv pris.

Flere annoncer