Annonce
18/09-15 15:18

Miniferie til hovedstaden på Hotel AbsalonMiniferie til hovedstaden på Hotel Absalon

Nyd en miniferie i København på det 4-stjernede Hotel Absalon og brug en weekend på at opleve alle de seværdigheder og forlystelser, Danmarks hovedstad kan byde på.

Bildstrecke im Grossformat »

Det er lige her på Vesterbro, det sker i København. Det er hovedstadens mest levende kvarter: Urban Cool for fuld udblæsning. Halmtorvet med sine flotte cafeer ligger lige om hjørnet, og det er naturligvis her, man indtager sin søndagsbrunch.

Istedgade er en skøn blanding af gamle værtshuse, nye cafeer, genbrugsbutikker og smarte, farvestrålende modebutikker. Vesterbro er ægte storbystemning, men der er også ro, hygge og plads til stille stunder i sidegaderne.

Læs mere om Absalon hotel her

Det familieejede Absalon Hotel i Helgolandsgade ligger lige midt i dette livlige kvarter og sætter en ære i at være et sted, hvor man kan føle sig hjemme, når man er ude. Direktør Karen Nedergaard er tredje generation på hotellet, og hun lægger vægt på at skabe et moderne hotel, hvor tradition og udvikling forenes.

Pris pr. person i dobbeltværelse kr. 495,-*. SPAR kr. 430,-.

Tilbuddet indeholder:
1 x overnatning
1 x morgenbuffet
1 x 1 øl/gl. vin per person i Absalon baren
Gratis parkering
Concept24

Book din miniferie fuld af oplevelser nu

Atmosfæren er uformel og afslappet, og i receptionen glæder alle medarbejderne sig til at dele ud af deres viden om København og gøre opholdet i byen til en god oplevelse.

Alle hovedstadens glæder er inden for gåafstand: Tivoli, Strøget, cafeer, restauranter, natklubber, gallerier og museer. Efter en god dag med frokost i Nyhavn, en kanalrundfart og besøg på Glyptoteket eller Nationalmuseet, er det rart at kunne dumpe ned i en hvilende stol i hotellets hyggelige lobby eller gårdhave.

Tillæg fredag og lørdag kr. 100,- pr. person. pr. nat. Enkeltværelse kr. 1.385,- Barn i ekstra opredning kr. 200,- Ankomst alle dage i perioden 21. september til 30.12. 2015.

Hvad tænker du..?
Flere annoncer