Annonce
19/05-15 10:20; Opdateret: 17/06-15 11:33

Naturskøn ophold på Nørre Vissing KroNaturskøn ophold på Nørre Vissing Kro

Oplev et idyllisk ophold imellem skove, søer og smukt søhøjland i 3 dage på Nørre Vissing Kro.

storybild

Med dette ophold, får du muligheden for at skrue helt ned for tempoet og lade naturen rundt om landevejskroen afstresse dig.

Nørre Vissing Kro er et godt udgangspunkt for at gå på opdagelse i Midjyllands natur, der er kendt for sine smukke skov og søer, der er med til at bringe den indre ro tilbage. Landevejskroen er placeret midt i denne idyl, hvor I kan slappe helt af og glemme hverdagens bekymringer.

Klik her for at se tilbuddet og læse mere.

Kroens restaurant har en rustik atmosfære med en kreativ menu, der er baseret på lokale råvarer. Der bliver brugt årstidsbestemte råvarer, som afspejler områdets rige natur. Der bliver f.eks. brugt sandart, gedde eller aborre fra de omkringliggende søer, samt svampe, snegle eller vildt fra skovene, der vil tilfredsstille de flestes smagssanser.

Hvis du gerne vil have flere kulturelle oplevelser, ligger Nørre Vissing Kro kun 20-25 minutters kørsel fra Aarhus og Silkeborg. Her kan I besøge ARoS eller Den Gamle By eller fylde klædeskabet med nyt tøj fra gågaden. Og har I brug for et lille pusterum, kan I nyde et lækkert måltid på de mange caféer og restauranter.

Dette ophold er en kombination af byferie med alle dets fordele og landevejsidyl, som man forestiller sig fra Morten Korchs historier.

Prisen er 999,- pr. person i dobbeltværelse, så du sparer hele 716,-

Tilbuddet indeholder:
2 x overnatning
2 x morgenbuffet med hjemmelavede specialiteter
2 x velkomstdrink
1 x 2 retters landmenu på ankomstdag
1 x 3 retters sansemenu på dag 2

Klik her for at se tilbuddet og læse mere.

Ankomst alle dage undtagen lørdag, søndag og mandag frem til den 20. december 2015.

Flere annoncer