Annonce
19/04-16 20:00; Opdateret: 01/06-16 14:30

Kender du Københavns nye miljøvenlige el-bil?Kender du Københavns nye miljøvenlige el-bil?

Sluk lyset, hold kødfri mandag og bilfri søndag: ’Vi vil så gerne efterlade planeten i samme stand, som vi modtog den’.

storybild

Hvis rækkevidden af batteriet kommer under 30 km, og du sætter bilen til en af de 640 ladepunkter, får du 20 gratis bonusminutter.

Flere og flere mennesker bliver bevidste om, hvor vigtig det er at tænke miljøbevidst og passe på vores planet. Men det er ikke altid lige nemt at leve et 100 % miljøvenligt liv.

Især når det kommer til transport, bliver vi taget til fange, da mange er afhængige af deres biler. Men fat mod! Der findes et godt alternativ ude i bylivet – DriveNow en nemlig en miljømæssig topspiller.

Nemt og bekvemt
En bil er dyr i drift, besværlig at vedligeholde og kræver som minimum en parkeringsplads. Det er mildest talt en tandudtrækkende affære at blive bilejer, når du bor i centrum. Somme tider er det dog rart at blive transporteret lige til døren, for eksempel hvis du har handlet stort ind til weekendens komsammen eller gjort et godt loppefund.

Med DriveNow skal du hverken bestille en hyrevogn eller betale et fragtfirma for at få transporteret dine varer hjem – du har nemlig ikke bare én, men hele 400 miljøvenlige biler til rådighed.

Tilmeld dig nu og bliv mere miljøbevidst i dag

Hvorfor ikke dele?

I en dansk undersøgelse foretaget af Miljøstyrelsen i 2000 blev det skønnet, at én delebil kunne erstatte 4,6 - 6,2 personbiler. Ved at tage del i DriveNows Bybilskoncept er man dermed med til at begrænse antallet af biler på vejene, hvilket igen overfl ødiggør en række parkeringspladser, der i sidste ende vil kunne bruges til andre ting, som for eksempel grønne områder.

Elbiler udleder ingen CO2
I Danmark fi ndes der 2,3 millioner personbiler, der ifølge tal fra 2013 i snit udleder
123,4 gram CO2 per kørt kilometer. Der skal derfor mere til at bidrage til den grønne omstilling end at skære ned på antallet af osende øser på vejene.

DriveNows BMW i3-biler udleder nemlig ingen CO2, NOx og farlige partikler i
og med, at bilen er eldrevet. Langt størstedelen af alle danske ladestandere er ejet af E.ON Danmark, der fokuserer på elproduktion fra vedvarende og CO2-neutrale kilder.

Om du vil det eller ej: Med DriveNow bliver du en miljøduks – uden at skulle slippe for en lækker bil at køre i.

3 fordele ved DriveNows Bybiler
1. Ingen udledning
BMW i3 er en elbil og udleder derfor ikke CO2, NOx og farlige partikler.

2. Billigere kørsel
Du skal hverken tænke på parkeringsbilletter, opladningsomkostninger eller vedligeholdelse. Du betaler kun for den tid, du bruger bilen – og der er ingen skjulte gebyrer.

3. Ingen gebyrer – kun ren køreglæde
Der er 400 Bybiler til din rådighed fordelt i København, Frederiksberg og Tårnby.
Bilerne er lette at køre, giver en smidig køreoplevelse og der er ingen opstartsgebyrer, hver gang du kører i bilen.

Flere annoncer