Annonce
29/10-15 14:09; Opdateret: 08/03-16 12:42

Rejs 2 uger til Thailand inkl. flyRejs 2 uger til Thailand inkl. fly

Bo på det centralt beliggende Kata Sea Breeze hotel, der kun ligger en spytklat fra den fantastiske strand.

storybild

Kata Beach er en dejlige strand, som er to kilometer lang, bred med gylden sandstrand og turkist vand. Der meget at vælge imellem på denne ferie af forskellige aktiviteter, shopping, spisning og forlystelser. Du kan selv bestemme, om det skal være en daseferie, eller en ferie fuld af aktiviteter.

Centrum er placeret i den nordlige ende af Kata Beach, hvor der er et relativt stort udbud af restauranter og små butikker. Maden er god og billig, så du kan med god samvittighed forkæle dig selv med både forret, hovedret og dessert uden at skulle bekymre dig om regningen.

Læs mere om rejsen her

Kata Sea Breeze, Kata Beach Hotel
Kata Sea Breeze har en central beliggenhed i Kata Beach og ligger i kort gåafstand fra stranden. Hotellet har en hyggelig have med to store poolområder. Det ene poolområde er livligt og ligger på den forreste del af hotelområdet. Her samles festglade gæster omkring poolen, og poolbaren spiller musik både i dagtimerne og om aftenen. Det andet poolområde ligger på den bagerste del af hotelområdet og er mere roligt. I forbindelse med dette poolområde finder du hotellets motionsrum og børneklub.

Pris pr. person for 2 uger er 8.999,- inkl. fly i delt dobbeltværelse med balkon/terrasse (2-3 personer), inkl. morgenmadsbuffet

Prisen inkluderer:
- Fly København-Phuket t/r med Thomas Cook Airlines Scandinavia
- Forplejning om bord t/r
- Indkvartering på Kata Sea Breeze i delt dobbeltværelse med balkon/terrasse
- Morgenmadsbuffet
- Guideservice

Book din rejse og læs mere om tilbuddet her

*Normalpriserne er fremsøgt på spies.dk d. 10/11-2015. Priserne styres af udbud og efterspørgsel, og kan derfor variere fra dag til dag.

Se en video fra hotellet her

Hvad tænker du..?
Flere annoncer